Sustinatorul vrajitoarelor: ”Sunt un diavol in chip de om”. Afla cu cine s-a mai certat Zavoranca

Sustinatorul vrajitoarelor: ”Sunt un divol in chip de om”. Afla cu cine s-a mai certat Zavoranca

Oana Zavoranu a venit din nou in platoul emisiunii ”CanCan TV”, insa de aceasta data ea era fericita si incantata de ziua ce tocmai s-a incheiat. Vrajitoarelor Vanessa si Melissa li s-a emis mandat de arestare pe 29 de zile.

Cu toate acestea Melissa este singura care s-a prezentat la politie, in timp ce Vanessa parca a fost inghitita de pamant, fapt confirmat si de avocata ei. Ea a intrat in legatuta direct prin telefon si a spus ca inca asteapta ca Vanessa sa o sune. Aceasta a spus ca i-a zis ce are de facut, dar ca nu poate controla o persoana daca ea nu vrea.

 

Intrebata daca s-a iubit cu fiul vrajitoarei Bratara, aceasta a negat vehement spunand in mod ironic ca da il iubeste mult. Invitat in emisiune a fost un reprezentant al etniei rrome, care a sustinut ca vrajitoarele Melissa si Vanessa sunt nevinovate. ”Discutati cu un diavol in chip de om care nu-i place cum gandesc unele persoane”, a spus Gongoi.

Cei doi s-au contrazis pana la sfarsitul emisiunii fara sa ajunga la vreo intelegere in legatura cu vrajitoarele Melissa si Vanessa.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate