"Survivor Romania" - o lecție de viață pentru concurenții rămași in competitie! Află cum se vor descurca aceștia intr-un joc inedit de mimă, ASTAZI, de la ora 20:00, la Kanal D!

,

Citeste si: El este doctorul care a contribuit la siguranta concurentilor de la "Survivor Romania"! Iata cum i-a ajutat de aceasta data pe Lola si Emanuel, in cadrul unui duel din jocul de Quiz!

Citeste si: Final de senzatie in jocul de Quiz, la "Survivor Romania"! Iata ce echipa a castigat mult ravnita recompensa! Cum au reactionat perdantii!

Citeste si: Moment extrem de emotionant la "Survivor Romania"! Lola a primit incurajari pentru Marea Finala de la mama sa! Razboinica a izbucnit in lacrimi de fericire cand i-a cantat "La multi ani!" mamei sale!

 

Citește și:

Final de senzatie in jocul de Quiz, la "Survivor Romania"! Iata ce echipa a castigat mult ravnita recompensa! Cum au reactionat perdantii!

El este doctorul care a contribuit la siguranta concurentilor de la "Survivor Romania"! Iata cum i-a ajutat de aceasta data pe Lola si Emanuel, in cadrul unui duel din...

Emanuel, lacrimi si emotii la revederea cu mama sa! "M-a incarcat foarte mult conversatia cu mama si pot s-o mai duc inca patru luni aici la Survivor!" Iata cum a...

Mariana plange in hohote! Gala emotionanta Puterea dragostei! Urmareste emisiunea pe Kanal D sambata, 26 septembrie, incepand cu ora 16:00

Moldovenii revin in forta la Kanal D, pe 10 octombrie! Intamplari care iti vor starni instant rasul!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies