Surpriza: Mircea Diaconu a spus pe cine sustine in turul 2: "Sa stea linistiti, nu sunt de vanzare"

Mircea Diaconu, candidat independent în turul întâi al alegerilor prezidenţiale, a luat o decizie privind cele circa 800.000 de voturi pe care le-a câştigat


In articol:

Mircea Diaconu, candidat independent în turul întâi al alegerilor prezidenţiale, a luat o decizie privind cele circa 800.000 de voturi pe care le-a câştigat, în contextul în care deja unii candidaţi care nu au trecut mai departe au început să-şi anunţe susţinerea pentru lupta din turul doi.

Mircea Diaconu, candidat independent în turul întâi al alegerilor prezidenţiale, a vorbit, miercuri seară, la Antena 3, despre voturile primite de el şi despre faptul că el nu le poate tranzacţiona, pentru că nu îi aparţin. Diaconu spune că el a avut o altfel de abordare în campanie şi a încercat să-i convingă pe oameni că funcţia de preşedinte trebuie să fie de altă natură. Iar prin atitudinea care o arată acum Iohannis şi Dăncilă, e foarte posibil ca cei doi să nu atragă o mare parte din cele 800.000 de voturi primite de Mircea Diaconu în turul întâi.

Mircea Diaconu a spus pe cine sustine in turul 2 la alegerile prezidentiale

Citeste si: Cu cine voteaza Traian Basescu in turul doi? "Explicația oficială, a PNL și a lui Iohannis, nu ține"

Citeste si: Carmen Harra - previziuni despre al doilea tur al alegerilor prezidentiale 2019: "S-au facut niste erori masive"

Voturile care au fost pentru mine eu zic ca sunt alt gen de voturi, pledoaria mea a fost altfel, am încercat să conving că această funcţie e de altă natură, nepolitică, nepartizană. Ele nu pot fi tranzacţionate acum pe aceasta piaţă eminamente politică, ei se acuză reciproc ca partide, grupuri, persoane.

Celor care vor să tranzacţioneze voturile primite de mine, eu le propun să stea liniştiţi, că ele nu sunt de vânzare. (Cei care m-au votat – n.red.) Au votat că aşa au vrut ei, pur şi simplu, nu le-am cerut eu. Nu le deţin eu. Voturile pentru mine nu intră în piaţa asta, zic eu”, a declarat Mircea Diaconu pentru Antena 3.

sursa: capital.ro

Citeste si: Umilinta maxima! Lia Olguta Vasilescu a fost data afara. Orban:"Simt o reala placere sa o demit"

Citeste si: Lia Olguta Vasilescu l-a luat la misto pe Klaus Iohannis. Fotografia cu care l-a facut de ras pe presedinte

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate