SURPRIZA! Ce se intampla cu leul in aceasta dimineata

Euro a început ziua la 4,72 lei, aproape de cursul anunţat ieri de BNR când a fost a şasea şedinţă consecutivă cu euro la acest nivel

 Pe 10 iunie, euro a atins cel mai mic nivel înregistrat de euro în faţa leului, din ultimele patru luni şi jumătate (22 ianuarie 2019 - 4,7142 lei). Pe 24 mai 2019, vinerea care a precedat alegerile europarlamentare, cursul oficial anunţat de BNR a fost de 4,7612 lei/euro).

Citeste si: E oficial: se maresc pensiile pentru toti pensionarii! Cati bani se dau in plus

Maximul istoric în faţa leului a fost înregistrat pe 25 ianuarie 2019 când BNR a anunţat un curs de 4,7648 lei/euro. Băncile comerciale au anunţat pe 19 iunie cursuri de schimb pentru euro, la vânzare, între 4,74 lei şi 4,79 lei.

Citeste si: Facebook lansează criptomoneda Libra și a lansat o nouă divizie în domeniu: Calibra

Banca Națională a României actualizează cursul de schimb valutar în fiecare zi la ora 13, cu excepția zilelor nelucrătoare. Astfel că pentru zilele de sâmbătă și duminică din weekend se păstrează datele afișate ultima oară, la cursul aferent zilei de vineri. Tot așa se procedează și în cazul sărbătorilor legale. Se păstrează cotațiile afișate în ultima zi lucrătoare până la acea sărbătoare legală.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate