Supravietuirea miraculoasa din Pacific: Naufragiatul salvadorian a trecut cu succes testul cu detectorul de minciuni

,

Naufragiatul salvadorian José Salvador Alvarenga, care a sustinut ca a plutit in deriva timp de 13 luni in Oceanul Pacific, a trecut cu succes testul cu detectorul de minciuni, a afirmat vineri un medic angajat de o casa americana de avocatura.

"Domnul Alvarenga nu minte (...), ceea ce afirma este coerent", a anuntat pentru presa doctorul Maria Elena Revelo, angajata de casa americana de avocatura Masonek Law Offices pentru a-l supune pe naufragiat unui test de 82 de intrebari cu poligraful (detectorul de minciuni).

Pe parcursul efectuarii testului, naufragiatul a ramas "stabil din punct de vedere emotional, ceea ce dovedeste ca povestea sa este reala", a adaugat Revelo.

Potrivit spuselor sale, puse la indoiala de unii specialisti, naufragiatul José Salvador Alvarenga, in vârsta de 37 de ani, a plutit in deriva timp de 13 luni dupa o pana la motorul ambarcatiunii sale, survenita in decembrie 2012, in largul statului Chiapas, in sudul Mexicului, tara in care s-a stabilit in urma cu 15 ani.

El a reaparut pe Insulele Marshall, la 12.500 kilometri distanta de punctul de plecare, si a afirmat pentru presa locala ca a supravietuit hranindu-se cu pasari si peste si bând sânge si urina de broasca testoasa.

Un tanar de 24 de ani care l-ar fi insotit a murit in primele luni ale periplului. Pescarul sufera in prezent de fobie de mare si se afla sub tratament psihologic. ( sursa Mediafax )

 

Citește și:

Cand va fi lansat noul telefon iPhone 12 si ce pret va avea acesta

Alerta de tsunami dupa un cutremur de 7,5 grade. Un spital de covid a fost evacuat

Oras inchis din nou din cauza coronavirus: s-a interzis ca locuitorii sa iasa in afara lui. Autoritatile sunt in alerta

Ce a marturisit Bill Gates, la 5 ani dupa ce a prevestit pandemia de coronavirus

Kim Jong Un i-a adresat un "mesaj verbal" presedintelui chinez


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies