Suporterii spanioli au luat cu asalt centrul vechi al capitalei VIDEO

Suporterii spanioli au luat cu asalt centrul vechi al capitalei VIDEO

Bucurestiul s-a pregatit din plin pentru finala Europa League! De la vladica pana la opinca, cum spune o vorba veche romaneasca.

Va vine sa credeti ca pana si cersetorii din capitala s-au adaptat valului de turisti spanioli? Au invatat cuvinte elementare pentru a castiga un ban cinstit, chipurile, de pe urma acestora. Centrul vechi a fost astazi plin de suporteri atat basci cat si spanioli. S-au intrecut care mai de care in cantece si bautura. Dupa aceea, au plecat in grupuri organizate la o plimbare prin Bucuresti. Majoritatea turistilor spanioli au declarat ca le-a placut Romania, in special mancarea si fetele frumoase. Primii sustinatori care au ajuns pe aeroportul Otopeni au fost cei de la Athletico Madrid. Imbracati lejer, cu bagaj putin, acestia au fost condusi spre autocare si dusi direct la hotel.

La nici jumatate de ora distanta, bascii au invadat aeroportul. Printre sutele de fani veniti la Bucuresti am intalnit si pe o doamna in varsta de 80 de ani care a venit impreuna cu nepotul sa-si vada echipa de suflet in marea finala. Membrii celor doua delegatii ale echipelor spaniole au avut o zi plina. Sositi de aseara la Bucuresti, echipele au trecut prin conferinte de presa sau antrenamente oficiale.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate