Suport pentru mână înalt - produsul must-have pentru manichiuriste

Author: Oana Picerea

Chiar dacă ești începătoare în arta manichiurii sau deții un salon, nu uita să adaugi pe lista de cumpărături un suport pentru mână înalt! Contează foarte mult confortul clientei tale, iar tu trebuie să lucrezi într-o poziție corectă. Suportul pentru mână a fost realizat special pentru a susține greutatea mâinii clientei, fără ca aceasta să stea într-o poziție încordată. În timpul procesului de manichiură este foarte important ca mâna sa fie într-o poziție corespunzătoare, pentru a te ajuta să aplici pe unghie produsele într-un mod cât mai simplu și ușor.

Un element important în obținerea manichiurii perfecte este relaxarea mâinii în timpul procesului.

De aceea, pe site-ul nostru găsești multe suporturi pentru mână, dimensiuni diferite, din materiale de cea mai bună calitate.

Cu ce te ajută? Suportul pentru mâna este la fel de important ca orice alt produs destinat manichiurii. El este realizat pentru confortul necesar în timpul manichiurii. Asigură armonia lucrului și oferă comoditate mâinii clientei.

Modern și compact, foarte simplu de folosit, suportul de mână textil nu doar va oferi confort, ci și un aspect plăcut mesei tale de manichiură. Cu suportul pentru mână vei putea așeza mâna clientei în poziția potrivită pentru a realiza o manichiura impecabilă.

De ce să achiziționezi acest produs? Pentru că are:

  • - un design versatil – material din catifea sau piele ecologică;
  • - este practic și confortabil;
  • - este ușor de curățat;
  • - este foarte plăcut la atingere;
  • - sunt modele simple sau cu piciorușe
  • - este destinat să ofere relaxare clientei, iar manichiuristei confort atunci când lucrează.

Tot ceea ce rămane de făcut este să vizualizezi gama creată pe site-ul nostru, citește despre fiecare, și alege suportul de mână potrivit, care se încadrează perfect cu restul mobilierului, dar fii atentă și la dimensiune, pentru a se încadra perfect pe masa ta de lucru.

Ca să îți ușurezi munca și să îți răsfeți totodată și clientele, alege suportul de mână din materiale calitative, cu un aspect foarte plăcut, și clienta

ta va fi foarte relaxată, în timp ce tu îi vei crea manichiura dorită!

 

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți

 

 

 

Calendar Ortodox 27 martie 2023: Ce sărbătoare este azi? Rugăciunea sfântă care alină durerea și suferința

 

 

 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?