SUPERCONCERT 3 Sud Est la Sala Palatului, pe 5 martie. Vino cu JUMATATEA ta la un spectacol special, pentru femeile din vietile noastre

Author: S.B. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:11

Ai visat. Ai zambit. Te-ai indragostit. Pentru ea ai facut gesturi necugetate, pentru ea ai fost in stare sa urci si munti, pentru ea ai mers pana in panzele albe, pentru ea ai cautat soarele din spatele norilor.

Si daca anul trecut ai retrait la intensitate maxima emotii, idolii unei generatii revin pe scena Salii Palatului, pe 5 martie 2015, cu un concert live pentru ea, pentru tine, pentru voi, un eveniment in care dansul iubirii se impleteste cu muzica 3 Sud Est.

"Pentru ea" este o noua fila din capitolul iubirii, o noua fila din povestea ta. In luna in care este celebrata femeia, persoana de la care primesti iubire neconditionata mereu, Mihai, Laurentiu si Viorel au pregatit o seara unica, un concert in care te vei reindragosti de jumatatea ta, o declaratie

de dragoste pe care o vei putea spune pe note muzicale.


Mai mult de atat, trupa va crea momente unice, alaturi de band-ul live si de invitatii surpriza, intr-o mare desfasurare de forta. Concertul "Pentru ea", care incepe la ora 19:30, aduce piesele cu care ai rezonat, noul single "Liberi", un indemn spre libertate si curaj in dragoste, hitul "Emotii", lansat in 2014, cu care 3 Sud Est a cucerit topurile muzicale, dar si intalnirea cu vise, bucurii, sperante, transmise prin puterea muzicii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii