Super INVENTIE - Cum poti asculta muzica fara CASTI! Ti-ai cumpara asa ceva?

Super INVENTIE - Cum poti asculta muzica fara CASTI! Ti-ai cumpara asa ceva?

Dintii folositi pe post de bijuterie sunt declarate accesorii de prost gust si se intalnesc mai ales in radul rapperilor celebri, pentru ei este un semn de opulenta. Iar proteza este fabricata din metale pretisoase care au atasate neaparat diamante, asa incat astfel aceste bijuterii ajung sa valoreze sute de mii de euro.

Mai noi, insa acestea nu mai au rol doar de bijuterii, ci si de MP3 player, melodiile sunt ascultate prin intermediul "conductiei osoase", prin craniu. Inventia a fost realizata de un elev la design. Aisen Chacin, de la The New School of Design din New York a aratat unui MP3 player un motor care vibreaza si a conectat totul la o matrita de dinti, special pentru partea de sus a cavitatii bucale.

 

Cand muzica incepe vibratia este suficient pentru ca aceasta sa poata fi auzita clar, dar fara a avea casti. Ea a instalat si controale pe dedesubt, astfel incat utilizatorii pot schimba melodiile sau creste volumul prin apasarea cu limba. Cu toate acestea medicii stomatologi nu sunt pentru a aceasta noua modalitate de a asculta muzica, ei sustin ca aceste proteze din metale pretioase cu diamante pentru ca afecteaza smaltul dintilor. 

 

"Aceasta bijuterii prezinta o oportunitate pentru a imbina utilul cu placutul, moda cu MP3 playerul", a declarat inventatoarea.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies