Supa crema de cartofi si spanac

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 27 feb 2017, 01:49

Cost estimativ: 20 lei pentru 4-6 persoane

 

Supa crema de cartofi si spanac
Cost estimativ: 20 lei pentru 4-6 persoane
Ingrediente
2 cepe albe mari
Radacina unei teline mici
3-4 cartofi
O lingura de ulei de masline de sansa
Dafn, cimbru, sare, piper
1 kg spanac congelat, bine stors
Mod de preparare
Se toaca ceapa si telina, apoi se calesc cu sare pana se inmoaie.
Se adauga dafinul, cimbrul, se adauga cartofii tocati cubulete, se asezoneaza cu piper si se calesc in continuare.
Se stinge cu apa si se fierbe pana cand se inmoaie cu totul cartofii.
In ultimele 3-4 minute se adauga si spanacul, apoi se completeaza cu apa clocotita sau cu supa fierbinte.
Dupa ce se fierbe, se trece prin blender, pastrand zeama pentru a da consistenta dupa ce se blendeaza.
Sfat: scoateti foile de dafin inainte de a blenda supa.

Ingrediente

2 cepe albe mari
Radacina unei teline mici
3-4 cartofi
O lingura de ulei de masline
Dafin, cimbru, sare, piper
1 kg spanac congelat, bine stors


Mod de preparare


Se toaca ceapa si telina, apoi se calesc cu sare pana se inmoaie.


Se adauga dafinul, cimbrul, se adauga cartofii tocati cubulete, se asezoneaza cu piper si se calesc in continuare.
Se stinge cu apa si se fierbe pana cand se inmoaie cu totul cartofii. 
In ultimele 3-4 minute se adauga si spanacul, apoi se completeaza cu apa clocotita sau cu supa fierbinte. 
Dupa ce se fierbe, se trece prin blender, pastrand zeama pentru a da consistenta dupa ce se blendeaza.Sfat:
scoateti foile de dafin inainte de a blenda supa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: