Supă cremă de ardei copți cu feta și busuioc. Rețeta lui Chef Patrizia Pagleri la Dimineața cu noi, 8 iunie 2022. Trucul la care bucătarul apelează de fiecare dată

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 16:03

Supă cremă de ardei copți cu feta și busuioc. Rețeta lui Chef Patrizia Pagleri la Dimineața cu noi, 8 iunie 2022. Trucul la care bucătarul apelează de fiecare dată

Sursa: Captură YouTube

Chef Patrizia Pagleri a pregătit la ”Dimineața cu noi” supă cremă de ardei copți cu brânză feta și busuioc. Iată cum se prepară și de ce ingrediente aveți nevoie.

Chef Patrizia Paglieri s-a conformat cerințelor lui Bursucu și a decis ca astăzi să pregătească două rețete un pic mai diferite și să scoată chifteluțele din schemă. Astăzi, la Dimineața cu noi, bucătarul a pregăti bruschete cu salam picant și supă cremă de ardei copți cu brânză feta și busuioc. Patrizia le-a dezvăluit telespectatorilor și un truc important de care trebuie să țină cont atunci când pregătesc această rețetă delicioasă de supă.

Trucul pe care Chef Patrizia Paglieri îl folosește atunci când pregătește supă cremă de ardei copți cu brânză feta și busuioc 

O nouă zi, o nouă rețetă, chef Patrizia Paglieri s-a decis să rămână în direcția în care ne-a obișnuit și a pregătit un preparat sănătos și tocmai bun în această perioadă în care temperaturile sunt extrem de ridicate. Supa cremă de ardei copt cu brânză feta și busuioc este potrivită în acest sezon, căci nu necesită să fie încălzită, ea poate fi mâncată și direct de la frigider.

”Facem niște bruschete la cuptor, cu roșii, mozzarella și salam picant și după facem o supă cremă de ardei copți cu brânză feta și busuioc. Feta o face prăjită, așa într-un fel diferit”, a spus chef.

Citeste si: Secrete și sfaturi pentru o vacanță de vis, la Dimineața cu noi, 3 iunie 2022. Ce destinații sunt la mare căutare vara asta

Totodată, bucătarul a împărtășit și un truc în ale gătitului telespectatorilor săi, aceasta a precizat că pentru supă va prăji brânza fete, căci îi va da un gust cu totul diferit.

George Tănase, când a văzut salamul și roșiile s-a gândit că cel mai bine ar fi să-i pregătească lui Bursucu un platou, decât să se încurce cu bruschete. Bursucu a trecut direct la acțiune, ce platou, matinalul a luat direct o felie de pâine peste care a pus câteva felii de salam, demonstrându-le colegilor săi că nu are nevoie de platou.

George Tănase a numit-o bruschetă românească.

Medicul chirurg ortoped, Ion Bogdan Codorean, declarații inedite despre operația pe care i-a făcut-o lui Cătălin Măruță! Iată în ce a constat intervenția chirurgicală! „Cătălin Măruță a fost un pacient foarte conștiincios, care a făcut totul că la carte”

De fiecare dată, Patrizia Paglieri aduce un plus rețetelor ei și încearcă să le facă unice, iar trucurile la care apelează le împărtășește și telespectatorilor matinalului ”Dimineața cu noi”.

Citeste si: Patrizia Paglieri a pregătit Cupe cu unt de arahide, mascarpone și amaretti, la Dimineața cu noi, 7 iunie 2022. Ingredientul minune care oferă un gust aparte preparatului

 


Cookies