"Sunt ultimele zile de filmari..." Keremcem ("Ates") si Ezgi Asaroğlu ("Bahar") si-au emotionat fanii cu fotografia asta de pe platoul serialului "Bahar, viata furata". Doamne, cat s-au schimbat de la inceputul filmarilor

Keremcem si Ezgi Asaroğlu s-au cunoscut in 2014 pe platourile de filmare de la "Bahar, viata furata" si au devenit unul dintre cele mai iubite cupluri de actori din Turcia.

O vreme, cei doi s-au ascuns insa, la nici o luna de la divortul de prima sotie, Keremcem Duruk le arata tuturor pasiunea nebuna pe care a facut-o pentru frumoasa cu ochi verzi, chiar daca diferenta de varsta dintre cei doi este de 10 ani.

 

Apoi, in 2016, cei doi s-au despartit iar Ezgi Asaroğlu a parasit serialul, intorandu-se dupa cateva luni bune.

 

Desi au existat zvonuri despre reluarea relatiei celor doi si in afara platoului de filmare, cei doi si-au continuat viata privata fiecare pe drumul sau.

 

Recent, Keremcem a postat prima fotografie cu Ezgi pe Instagram, dupa mai bine de un an, de pe platourile de filmare ale serialului "Bahar, viata furata" cu un text care i-a intristat pe fanii serialului: "Ultimele zile pe platou". In fotografie, apare si micuta Ayşenaz Atakol, interpreta rolului "Nuran", fetita celor doi actori, in serial.

,

 

O postare distribuită de Keremcem (@keremcem) pe

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate