Sunt Oana Zavoranu si Raluca Pastrama sufletele pereche ale lui Pepe? Vezi ce spune astrologul Mariana Cojocaru VIDEO

Astrologul Mariana Cojocaru a analizat pentru emisiunea "Draga mea prietena" astrogramele celor mai mediatizate vedete in acest moment: Oana Zavoranu, Pepe si Raluca Pastrama.

Concluzia a fost cel putin surprinzatoare: amandoua ii sunt sortite lui Pepe.

 

"In situatia de fata discutam de intalniri karmice care spun clar ca ei ca si spirite, undeva in vietile anterioare au mai fost impreuna. Deci Pepe a mai fost suflet si pentru Oana si pentru Raluca", spune Mariana Cojocaru.

 

Astrologul a subliniat insa ca niciuna dintre cele doua femei nu este sufletul pereche al lui Pepe.

 

"Suflet pereche inseamna foarte mult. Suflet pereche in varianta astrologica inseamna ca cei doi se intalnesc in jurul varstei de 17-18 ani, traiesc toata viata impreuna, nu au absolut niciun incident si cand mor, mor la diferenta unul fata de celalat de maxim un an de zile. Niciunul nu sunt suflete pereche".

 

Mariana Cojocaru mai spune ca tot astrele sunt cele care au facut ca lucrurile care nu au mers in relatia dintre Pepe si Oana Zavoranu sa mearga in actualul mariaj.

 

"De aia s-au si innodat lucrurile. De unde s-a rupt cu Oana s-a innodat cu Raluca: sarcina, copilul, ce nu a aparut in prima varianta s-a intamplat in a doua. Ai sa vezi cat de incurcate sunt itele. Oana este gemeni cu ascendent in berbec iar Raluca este berbec".

 

Astrologul mai spune ca Pepe are karma negativa in pesti, deci cel mai rau lucru care i se putea intampla putea sa vina de la un nativ din pesti. Ca dovada, Tudy, barbatul cu care l-ar fi inselat Oana Zavoranu, este pesti.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate