Sunt gemene si impart patul, in fiecare noapte, cu o jucarie de plus. Pare un lucru obisnuit, dar e de necrezut ce fac apoi cu papusa asta. Barbatii se bat pe ele

Tinerele locuiesc in Los Angeles si au gasit un mod bizar de a face bani.

Allie si Lexie Kaplan se culca in fiecare noapte cu o figurina de supererou, pe care o vand apoi pentru "doar" 333 de dolari. Pentru a impulsiona vanzarile, ele posteaza pe Instagram imagini sugestive din pat, alaturi de jucarii.

Colectia de papusi este compusa din personajele Batman, Mario, Pikachu, Yoda, Chewbacca, The Hulk si Darth Vader. Investitia a fost de doar 130 de dolari pentru toate jucariile, pe care acum le vand pentru 333 de dolari bucata. Conform site-ului pe care sunt facute vanzarile, toate papusile au fost vandute.

Fiecare jucarie este semnata si contine un certificat de autenticitate, sigilat cu urma buzelor fetelor. Odata cu jucaria, clientii primesc si o fotografie inramata a tinerelor impreuna cu jucaria cumparata.

Last night was #lit. Chewy got us both so drunk and told us he loved us. Somehow we ended up having a threesome. This morning he promised to cook us breakfast, but instead got up, smoked all the weed, and left us all alone in bed. We are done with him, he has got to go -- link in bio #boytoysproject

A photo posted by The Kaplan Twins (@the_kaplan_twins) on

 

 

Bye bye boys #boytoysproject

A photo posted by The Kaplan Twins (@the_kaplan_twins) on

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate