Sun Plaza si Asociatia React lanseaza campania „Daruieste timp, doneaza sange!” 

,

Sun Plaza Shopping Center si Asociatia React, impreuna cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, anunta lansarea campaniei „Daruieste timp, doneaza sange” prin care incurajeaza bucurestenii sa doneze sange in cadrul unitatii mobile ce va fi amplasata la intrarea principala a centrului comercial.

Actiunea se desfasoara in perioada 27 – 29 iunie 2015, intre orele 09:00 – 13:00. Pe parcursul celor trei zile ale campaniei „Daruieste timp, doneaza sange” vor putea dona simultan cate doua persoane la fiecare 10 de minute. Recoltarea de sange va fi realizata de personal specializat, medici si asistente de la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, in conditii de siguranta si folosind instrumente de unica folosinta. La fiecare donare, se vor recolta aproximativ 450 de ml de sange, care vor fi ulterior utilizati in spitalele din Bucuresti pentru pacientii supusi unor interventii chirurgicale sau pentru cei care au nevoie de transfuzii de sange.

La finalul procesului, donatorii de la Sun Plaza vor avea la dispozitie o zona special amenajata, pentru a se reface, langa unitatea mobila amplasata pe esplanada Sun Plaza de la intrarea principala, din soseaua Oltenitei. inainte de a dona, celor interesati li se recomanda consumarea unui mic dejun normal cu legume si fructe, fara multe proteine si grasimi.

Este dovedit faptul ca donarea de sange, pe langa principalul beneficiu de a salva vietile omenesti, contribuie si la imbunatatirea sanatatii donatorului. in urma donarii, sangele este improspatat, imunitatea organismului creste, iar riscurile de paralizie si de accident vascular se reduc cu aproximativ 30%.

Campania „Daruieste timp, doneaza sange” face parte din strategia de CSR a Sun Plaza Shopping Center si se adreseaza tuturor bucurestenilor interesati sa contribuie printr-un gest umanitar la salvarea vietilor omenesti.

Mai multe despre conditiile care trebuie indeplinite pentru a dona, dar si despre beneficiile donatorilor, gasiti pe www.sun-plaza.ro si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center si pe www.pentruviata.com.

Asociatia React este o organizatie neguvernamentala ce participa semnificativ la dezvoltarea celor patru piloni ai unei comunitati prospere: sanatate, educatie, economie sociala si dezvoltare comunitara. Suntem printre cele mai premiate organizatii neguvernamentale din Romania, cu 14 premii de excelenta nationale si internationale castigate in ultimii ani. Implementam proiecte integrate, care produc schimbari majore in viata oamenilor prin sprijin competent si implicare activa. in cei noua ani de la infiintare, am contribuit la schimbarea vietii unui numar de aproximativ 100.000

de romani si am salvat peste 200.000 de vieti omenesti. React are filiale in 5 orase din tara si o echipa de 50 de angajati si peste 200 de voluntari. www.asociatiareact.ro

Sun Plaza Shopping Center, aflat in sudul capitalei, este un proiect dezvoltat si detinut de S IMMO AG, listata la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investitii imobiliare din Austria. in prezent proiectul este administrat de CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza ofera peste 130 de magazine internationale si locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, optiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce detine 15 ecrane, o zona dedicata pentru bowling, o terasa de vara aflata la inaltime si numeroase restaurante cu bucatarie variata.

Postul de televiziune Kanal D este partener media al campaniei.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

Pastilele de constipație care ne afectează organismul în timp. Ce trebuie să știi despre aceste laxative

Nicolae Ciucă: 'Sunt milioane de români în afara ţării. Avem români capabili şi talentaţi, atât în ţară, cât şi răspândiţi în întreaga lume'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce este și cum se manifestă sarcina asimptomatică. O tânără a născut singură, sub duș, deși nu a știut că este însărcinată

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies