Sultana Hurrem, in pericol de moarte! Vezi cine n-o mai vrea in viata, in episodul de azi, din “Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”, de la 20.00, la Kanal D

Nurbanu este salvata de la moarte, in ultimul moment, de catre boierul Gazafer, sluga sa credincioasa.


Pentru ca a nesocotit normele intrand in hamam, desi astfel i-a salvat viata sultanei, printul Selim urmeaza sa il alunge din serai pe Gazanfer. Nurbanu nu vrea sa piarda o sluga atat de credincioasa si cauta o solutie pentru ca acesta sa-i ramana in preajma.

Intre Baiazid si cadana Defne se infiripa o poveste de dragoste. Baiazid habar nu are ca Defne este informatoarea sultanei Nurbanu.

Sultana Fatma  vrea sa o numeasca pe Melek, sluga sa credincioasa, in functia de vistiernic sef al haremului Imperial. Fatma stie ca astfel ea va putea conduce in voie haremul si va impiedica actiunile sultanei Hurrem. Sotia sultanului zadarniceste, inca o data, planurile acesteia.Mihrimah se imbolnaveste si nici cei mai buni medici ai Imperiului nu gasesc leac pentru insanatosirea acesteia. Hurrem crede ca fiica sa este victima vrajilor si apeleaza la serviciile lui Hacer, o renumita vrajitoare, pentru a-si salva fata.

Fatma nu renunta la razbunare. Sora sultanului afla ca Hurrem va merge la conacul renumitei vrajitoare si instiga oamenii la revolta. Viata lui Hurrem este in pericol.

Ce vesti cumplite afla Hurrem de la vrajitoare, cum reactioneaza sotia sultanului cand vede ca viata ii este pusa in pericol si cine sare in ajutorul acesteia, aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate