Sukran Ovali (Ayse), preferata lui Erkan Pettekaya! Cei doi sunt nedespartiti de cand actrita a intrat in distributia serialului "Furtuna pe Bosfor". Iata imagini noi cu ei de pe platourile de filmare

Nu mai incape nicio indoiala ca noua actrita din "Furtuna pe Bosfor" este febletea protagonistului principal, Erkan Pettekaya.

Regizorul impreuna cu membrii echipei de filmare ale productiei de succes "Furtuna pe Bosfor" au reusit sa gaseasca o actrita pe sufletul lui Erkan Pettekaya. Zvonurile spun ca insusi actorul a propus-o pe Sukran Ovali sa vina in distributia serialului si odata ce a primit acceptul, Sukran s-a integrat perfect printre actorii mai vechi care joaca in serial.

Actrita este nedespartita de prietenul sau, Erkan, si cei doi pot fi vazuti deseori impreuna in pauzele dintre filmari. Si nu doar cu Erkan, ci si actorii mult mai tineri care joaca in serial, precum Burak Tozkomparan (Ozan) cu care si-a facut poze. Se pare ca noua actrita este pe placul tututor si face echipa buna cu cei din productie.

#paramparça @ertugrulpostoglu @sukranovali

A video posted by Erkan Petekkaya (@erkanpetekkaya) on

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate