Intrare gratuită la UNTOLD 2022 pentru studenții de 10. Cum poți beneficia de abonament

,
bilete gratuite festival studenti

Ce studenți vor pimi bilete gratuite la festivalul UNTOLD

[Sursa foto: unsplush]

Atât elevii, cât și studenții de 10 au nevoie de o atenție pentru a simți că efortul lor este apreciat, așa că organizatorii UNTOLD au decis să le ofere bilete gratuite la festival.

Festivalul UNTOLD va avea loc în Cluj-Napoca, în perioada 4-7 august și nu doar studenții de 10 sunt recompensați, dar și cei care au trecut sesiunea de vară.

Citeste si: Elevii de 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională vor primi bani și anul acesta. Despre ce sume este vorba și ce alte beneficii mai obțin candidații de 10 pe linie

Biletele gratuite la UNTOLD 2022 pentru studenții de 10

bilete gratuite festival studenti

Gândirea din spatele inițiativei

[Sursa foto: unsplush]

Organizatorii festivalului UNTOLD au decis că atât elevii, cât și studenții au nevoie de o recompensă pentru rezultatele excelente la exemenele importante din viața lor, așa a început această inițiativă. Anul 2022 este primul în care și studenții vor primi acces gratuit la festival, dar asta nu e tot. Nici studenții care nu au trecut cu 10 examenele, dar tot au trecut fără restanțe de sesiunea de vară, nu au fost uitați, aceștia au o reducere de 64 de euro la prețul biletului la festival.

Citeste si: Vouchere de 100 de euro și bilete gratis la festivaluri pentru cei care au susținut BACALAUREAT 2022! Care sunt condițiile pentru a intra în posesia lor

,,După succesul longevivei campanii ,,BAC DE 10", UNTOLD extinde iniţiativa şi prin ,,Student de 10". Toţi studenţii din universităţile de stat care trec sesiunea de vară cu nota 10 au parte de intrare gratuită la UNTOLD, la concertele unora dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului(...) Iniţiatorii campaniei cred că tinerii care excelează la învăţat trebuie promovaţi şi încurajaţi mai mult, de aceea, an de an îi premiază cu câteva momente de relaxare, distracţie şi amintiri de neuitat".

Cum se face accesul la biletele gratuite la UNTOLD 2022

bilete gratuite festival studenti

Cum se aplică pentru obținerea biletelor gratuite

[Sursa foto: unsplush]

Pentru a primi bilete gratuite la festival, studenții de 10 trebuie să completeze un formular aflat pe site, iar brățările de acces se pot ridica în baza unei dovezi, în zona de acreditări a festivalului UNTOLD.

Primul festival al anului care i-a recompensate pe studenți pentru rezultatele excepționale a fost Neversea, în cadrul căruia peste 250 de studenți de 10 au primit bilete gratuite.

Citeste si: Organizatorii Untold și Neversea vor Parcul Izvor din Capitală- Ce pregătesc aceștia

Elevii și studenții vor putea să cânte pe ritmurile muzicale ale lui: J Balvin, Alok, Anne-Marie, David Guetta, Dimitri Vegas împreună cu Like Mike, Don Diablo, G-Eazy, KYGO, Major Lazer, Steve Aoki și mulți alți artiști cunoscuți și apreciați pentru ritmurile pline de viață pe care le pun pe scenă.

Sursa: agerpres.ro

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Se întâmplă de la 1 ianuarie pentru toți pensionarii din România! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp!

Marcel Ciolacu s-a enervat când a fost întrebat de excursia în Dubai: Viața mea personală mă privește!

Se întâmplă de la 1 ianuarie pentru toți pensionarii din România! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp!

Sindromul post-COVID îi îngrijorează pe medici. Doar persoanele care fumează de zeci de ani mai pățesc asta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies