STRIGATOR LA CER! Si-au luat copilul de la cresa cu degetul RETEZAT

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 20:40

O fetita in varsta de noua luni si-a pierdut jumatate din deget intr-un incident la cresa.

Personalul institutiei a gasit-o pe micuta Sophie Dedek pe podea, urland de durere, sangele curgandu-i siroaie de la o mana. Pe loc, personalul nu a realizat gravitatea situatiei, banuid ca micuta s-a lovit la mana sau s-a zgariat din greseala. Cum Sophie nu inceta sa planga, au sunat la ambulanta, insa paramedicii le-au rugat pe asistentele de la cresa sa se ocupe deoarece ambulanta nu poate veni pentru o zgarietura.

Abia dupa ce i-au sunat pe parinti sa vina sa-si calmeze copilul, asistentele au observat cu infiorare ca degetul micutei Sophie fusese retezat din greseala.
Partea care lipsea a fost gasita pe podea, iar asistentele s-au grabit sa o puna intr-un pahar cu gheata pentru ca medicii sa i-o poata reatasa.

Tatal lui Sophie a venit intr-un suflet pentru a vedea care este motivul pentru care personalul cresei nu reuseste sa-i calmeze bebelusul. Nu se astepta la acest deznodamant! Fetita avea un prosop plin de sange infasurat in jurul mainii, iar asistentele i-au explicat tatalui ingrijorat ca Sophie si-a retezat singura degetul.
Fetita a fost dusa de urgenta la spital, insa medicii nu i-au mai putut reatasa partea taiata a degetului.

Dupa acest groaznic incident, parintii micutei Sophie Dedek sunt hotarati sa dea in judecata institutia pentru neglijenta si rele tratamente aplicate unui minor. Cel mai probabil, Sophie si-a pierdut degetul din cauza ca s-a apropiat prea mult de usa. Una dintre asistente nu a vazut-o si a inchis usa cu repeziciune, retezandu-i astfel degetul.
Fetitei ii va fi greu pe viitor sa indeplineasca anumite actiuni cum ar fi cantatul la un instrument muzical.

Sophie Dedek si parintii ei
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-761b327932d0208fca6b4246e01a0313.jpg
Sophie Dedek
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/3-65223ddb1f1ed65e5e54f48225a139ed.jpg

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!