Strigat de revolta al echipei "Asta-i Romania"! Campania "Sa facem lumina" isi propune sa aduca lumina in casele romanilor care inca mai traiesc in intuneric, fara electricitate

Reporterii emisiunii "Asta-i Romania" au descoperit, in toata tara, cazuri de oameni care traiesc ca acum 100 de ani.

Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii "Asta-i Romania", a fost prezent, miercuri, la Teo Show unde a vorbit despre campania "Sa facem lumina", organizata de Kanal D pentru ajutorarea persoanelor care nu au acces la un serviciu fara de care noi nu ne imaginam viata: accesul la electricitate.

In prezent, in Romania sunt 100.000 de persoane care nu au curent electric si care nu vor fi electrificati niciodata, pentru ca autoritatile considera ca aceste investitii nu sunt rentabile.

Cei mai afectati de aceasta realitate crunta sunt copiii, cei condamnati sa traiasca o viata dintr-un alt timp, departe de civilizatie si tehnologie. "Toti copiii pe care i-am prezentat la <"asta-i"> sunt copii care traiesc in crang, printre jivine. Sunt copii de 4 ani care sparg lemne", a marturisit Mihai Ghita.

Kanal D va difuza o editie speciala a emisiunii "Asta-i Romania" in prima zi de Pasti, pe 1 mai, in care va prezenta povestea emotionata a romanilor care traiesc de generatii la lumina lampasului.

Urmareste declaratiile emotionante ale lui Mihai Ghita despre campania "Sa facem lumina" in materialul video de mai jos:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies