“Strada Speranței”, un serial de comedie urbană, te va face să râzi în hohote, în curând, la Kanal D!

,

Distribuția este una de excepție, nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up: Monica Anghel, Sorin Pârcălab, Ovidiu Niculescu, Gicu Gojira, Diana Dumitrescu sau Cătălina Grama-Jojo se regăsesc în acest proiect de televiziune cu totul special


In articol:

Kanal D le aduce telespectatorilor, în curând, o super producție menită îi facă să râdă în hohote, “Strada Speranței”, un serial de comedie urbană, care se bucură de o distribuție de excepție:

Sorin Pârcălab, Andreea Doinea, Monica Anghel, Ovidiu Niculescu, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Claudiu Maier, Dragoș Mușat, Gicu Gojira, Irina Ștefan, Șerban Gomoi, Lia Sinchevici sau Aristița Oprea, o parte dintre actorii de comedie care dau viață personajelor acestui serial plin de umor.

Când începe “Strada Speranței” la Kanal D

“ E un proiect foarte interesant și important pentru noi. În distribuție sunt cei mai buni actori pe rolurile respective. Nu a fost simplu să alegem dintr-o listă de peste 400 de actori care s-au înscris la casting. Nici nu aș fi putut imagina o garnitură mai potrivită pentru această producție. Am încredere în ei, toți sunt profesioniști cu mare experiență în comedia TV”, a spus Toni Grecu despre acest proiect ambițios, pe care l-a creat și îl semnează alături de alți patru scenariști.

Citeste si: Ireal cum și-a cerut Toni Grecu soția în căsătorie: „I-am spus să mergem să facem analize” Cum a reacționat soția umoristului și ce s-a întâmplat imediat după

“Strada Speranței” spune cu umor poveștile de viață ale câtorva familii vecine pe aceeași stradă, care trec în paralel prin tot felul de situații în care se pot regăsi milioanele de telespectatori. Strada Speranței este, de fapt, România redusă la o stradă. Acțiunea se petrece în Bucureștiul anilor 2021/2022, într-un cartier de case din spatele blocurilor. Pe aceeași stradă, cu imobile vechi, sărăcăcioase, printre care răsar peste noapte vile somptuoase, trăiesc într-un amestec colorat și zgomotos oameni de tot felul: bogați, săraci, parveniți, proști, deștepți, amărâți sau fericiți.

Aceste diferențe sunt o sursă permanentă de conflicte, tensiuni, invidii nemăsurate și multă comedie.

Deși sunt atât de diferiți, totuși acești oameni au un numitor comun, strada pe care locuiesc, care devine un personaj în sine ce catalizează tot freamătul de trăiri, năzuințe și emoții care-i animă. Când nimeni nu se așteaptă, apare și marea provocare. Este vorba de un investitor italian care vrea să cumpere toată strada, s-o demoleze și să ridice în loc un mare complex de birouri. În fața pericolului, comunitatea se unește iar din unirea asta rezultă o poveste specific românească, plină de trădări, minciuni, promisiuni, bani furați, supărări și, la final, o mare bătaie. Și asta nu e totul. E abia începutul.

Când începe “Strada Speranței”

Când începe “Strada Speranței”

Serialul “Strada Speranței” este o producție HB Media Entertainment. Regia este semnată de Conrad Mericoffer și Anca Maria Colțeanu.

Revenim în curând cu mai multe detalii despre acest nou serial de televiziune original, prin comunicate de presă și pe paginile oficiale ale Kanal D.

“Strada Speranței”, locul în care tristețea moare prima și speranța moare ultima. În curând, la Kanal D!

Vezi mai multe fotografii in galeria foto de mai jos: 

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Burak Ozcivit, prima reacție după ce s-a vehiculat că el și soția lui vor deveni părinți pentru a doua oară! „Super veste! M-am bucurat foarte mult” Iată ce a spus celebrul actor!

Tensiune majoră în Spania: premierul acuză mafia că a organizat un atac 'împotriva integrităţii teritoriale a ţării noastre'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bunica Azize, mesaj impresionant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce a transmis celebra actriță Serpil Tamur!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies