Știrile Kanal D, din Prime Time, pe primul loc în topul preferințelor publicului

,

Peste 1.2 milioane de telespectatori au urmărit principalul grupaj informativ al zilei de duminică

Știrile Kanal D de duminică, difuzate la ora 18:00, au fost prima alegere a telespectatorilor, atât din întreaga țară, cât și în rândul populației de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media. Principalul grupaj informativ Kanal D de duminică a plasat stația pe primul loc în preferințele publicului, pe două targeturi. 

Știrile serii, prezentare de Christian Sabbagh, au fost urmărite, în intervalul de difuzare 18:00 – 19:00, de o medie de aproape un milion (988.000)

de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut. 

Ieri, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a înregistrat 5,6% rating și 13,1% cota de piață, pe targetul Național, și 4,2% rating și 10,7% cota de piață, pe targetul All Urban. Minutul de aur, atins la 18:34, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 1.264.000 de telespectatori din întreaga țară.  

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Calendar Ortodox 25 ianuarie 2021. Sărbătoare cu cruce neagră pentru creștini. Cui să spui ''La mulți ani!''

Doliu în lumea muzicii rock - Adi Bărar, fondator al trupei Cargo, a murit

Zanni a spus că Ana Porgras nu va fi niciodată iubita lui! Cum a reacționat marea gimnastă și ce a dezvăluit Jador

Nicușor Dan, anunț important pentru bucureșteni: „O să fie o discuţie în Comitetul municipal...” Ce se întâmplă cu restricțiile în Capitală?

Simona Hapciuc, o concurenta de temut la Survivor Romania! Mirel Dragan face dezvaluiri inedite despre Faimoasa "O vad invingatoare!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies