STIREA ZILEI: Indura UMILINTE dupa o viata de munca! De frica sa nu ramana flamanzi sute de batrani S-AU CALCAT IN PICIOARE pentru ajutoare VIDEO

Indura UMILINTE dupa o viata de munca! De frica sa nu ramana flamanzi sute de batrani S-AU CALCAT IN PICIOARE pentru ajutoare VIDEO

Asa au ajuns sa traiasca romanii, in 2012? Iata imaginile umilintei!

S-a dus o lupta pe viata si pe moarte. Sute de sarmani s-au calcat in picioare, la propriu, pentru pungile cu ajutoare date de europeni si impartite de primarie.

 

Necajiti, bolnavi, flamanzi, oamenii s-au napustit asupra bonurilor ca si cum ar fi fost singura lor speranta. Prins intre gard si multime, priviti cum bietul batran aproape ca e strivit. Nici nu are putere se apere. Cei care au scapat neatinsi din imbulzeala si-au facut cruce.

 

E strigator la cer ce s-a intamplat la Sibiu. Si de parca toata inghesuiala n-ar fi fost de-ajuns, oamenii au ajuns sa se fure si intre ei!

 

Ca sa prinda bilet, oamenii au venit cu noaptea in cap. In ciuda varstei si a bolilor, au stat cu orele in picioare, asa ca ce sa ne mai miram ca nu cu mult inainte sa se imparta ajutoarele s-au dezlantuit.

 

Batranul pe care il vedeti are 80 de ani. De 7 ore statea sa astepte punga cu ajutoare. A indurat oboseala si frigul, insa a cedat in momentul in care ceilalti l-au imbrancit si l-au impins de colo-colo.

 

Sibienii au primit 10 din cele 11 tipuri de alimente la care au dreptul. La fel ca si in celelate judete, uleiul a intarziat sa fie distribuit de consiliul judetean.

 

Dupa ore in sir de asteptare si o inghesuiala generala, oamenii au iesit cu sacii plini. Fiecare are dreptul la faina, paste fainaoase, orez, zahar, fasole boabe, mazare, bulion, si malai. In total, peste 42 de kilograme. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate