STIREA ZILEI: FURT din bani publici - 9.900 de lei salariul unui sofer la Hidroelectrica VIDEO

,

Salarii de mii de lei si afaceri cu baietii destepti - ar fi cauzele principale pentru care cea mai mare companie din tara, Hidroelectrica, a intrat in insolventa.

Situatiei atipica- striga chiar Remus Borza, administratorul judiciar al celui mai mare producator de energie din Romania.

Salariul mediu pe angajat este de 1643 de euro. Dezvaluirile au fost facute printr-un raport al companiei de stat.

Conform documentelor, aceasta a intrat in insolventa din cauza vanzarilor de energie catre baietii destepti, achizitia de energie de la terti, management deficitar dar si din cauza contractului colectiv de munca.

Salariul de baza al unui angajat pentru timpul efectiv lucrat reprezinta 41% din venitul lunar, in timp ce restul, de 59%, sporuri si indemnizatii.

Va vine sa credeti sau nu, dar tot potrivit lui Remus Borza, salariile de incadrare a soferilor de la Hidroelectrica pornesc de la 2.700 de lei si ajung pana la 9.900 de lei.

La astfel de salarii, bugetul companiei de stat a crescut cu 20 de milioane de lei fata de anul 2011. Cheltuielile cu personalul au ajuns pana la 461.5 milioane lei.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Rezultate Loto 6 din 49 joi, 25 martie 2021. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc Live Report uriaș la Joker!

Derapaje majore: Supărată că nu a prins o nouă funcţie, judecătoarea României la CEDO îi face 'şobolani' pe ministrul Justiţiei şi pe Avocatul Poporului

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

Vești importante pentru elevi! ASTĂZI începe simularea examenului de Bacalaureat 2021 cu proba la limba română. Ce reguli trebuie să respecte elevii de clasele XII-XIII

Ce pericole va aduce valul trei de pandemie? Cei mai vulnerabili vor fi copiii și tinerii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies