STIREA ZILEI: Anchetatorii o suspecteaza pe mama Larei Saban ca ar ascunde detalii despre moartea fiicei VIDEO

STIREA ZILEI: Anchetatorii o suspecteaza pe mama Larei Saban ca ascunde detalii despre moartea fiicei VIDEO

Sunt momente cumplite pentru familia Saban. Mama Larei e daramata si nu stie ce sa mai creada. Ce durere o fi in sufletul ei? Fata ii e in mormant, iar fiul, dupa gratii. De cum a iesit de la audieri, unde a stat patru ore de vorba cu anchetatorii, femeia a plans continuu.

S-au scrus atatea saprtamani de la disparitia, si-apoi uciderea Larei, si, deocamdata, nu se stie ce s-a intamplat cu adevarat. Ancheta a fost inca confuza de la inceput, cand a aparut informatia ca Lara ar fi fost dusa in Bulgaria.
Totusi, surse neoficiale spun ca anchetatorii nu exclud retinerea mamei. Se pare ca ar sti mult mai multe despre moartea fiicei sale, dar nu vrea sa le dezvaluie.

Despre ce adevar vorbeste mama Larei? Femeia e convinsa ca fiul ei e nevinovat, chiar daca, spun procurorii, importiva lui exista probe zdrobitoare. Lara Saban a disparut de acasa pe 3 mai, ca dupa trei saptamani, trupul sa-i fie gasit abanondat si invelit in niste saci, la margine de Navodari.

Fata a fost ucisa untr-un apartament inchiriat din Constanta, fapt recunoscut si de suspecti. Acolo, anchetatorii au gasit urme din sangele Larei - ucisa, se pare, pentru bani. Cei doi, Ghiunal si cel mai bun prieten al sau, George Davidescu, au spus, sub juramant, ca nu ei au omorat-o. Ei au lasat de inteles ca vinovati ar fi doi asasini truci, platiti, se pare, de iubitul fetei, politicianul Husein Sipahi.

Ieri,insa, fostul jandarm nu a reusit sa schiteze portertul robot al presupusilor ucisagi. De cealalta parte, omul de afaceri neaga orice implicare. Deocamdata, familia Saban se lupta in instanta, pentru obtinerea custodiei fetitei de 3 ani, cu tatal natural al copilei, o ruda de-a politicianului turc.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate