Stii sa iti calculezi cifra destinului? Afla cum iti influenteaza data nasterii relatia cu partenerul

Author: A.D. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 16:24

Specialistul in numerologie, Mihai Voropchievici, a vorbit in cadrul emisiunii “Draga mea prietena” despre cum este condus fiecare destin in functie de cifra rezultata din data nasterii.

Tu stii sa iti calculezi cifra destinului? Este foarte simplu! Aduni cifrele din care se compune anul nasterii, apoi luna si data. Cifra rezulata prima oara trebuie sa fie 11 sau 22. Acestea sunt destine de exceptie! Daca nu obtii de prima data 11 sau 22 atunci aduni in continuare pana cand vei ajunge la aceste doua numere magice. 11 reprezinta mari reusite, dar si mari esecuri, faliment, iar 22 inseamna inteligenta, o ascendenta superioara asupra celorlalti.

Posesorul acestui numar construieste pentru semenii din jur si se pune pe sine pe planul 2. Urmareste video de mai jos si afla cat de compatibil esti cu partenerul tau in functie de cifra destinului.

##VIDEO80375##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!