Stefan Stan despre cearta dintre Andreea Mantea si mama lui: "Mama a gresit, nu trebuia sa...". Vezi cum comenteaza artistul scandalul dintre cele mai doua!

Una i-a fost logodnica, cealalta i-a dat viata! Stefan Stan s-a vazut prins intre scandalul si razboiul declaratiilor dintre Andreea Mantea si mama lui.

Andreea Mantea si mama lui Stefan Stan s-au razboit in presa tabloida prin acuzatii care mai de care, una mai dura ca alta. Invitat la "WOWbiz", Stefan Stan a refuzat sa comenteze scandalul care s-a iscat intre fosta lui logodnica si mama sa. Artistul a adaugat ca nu poate si nici nu isi doreste sa fie arbistru intre cele doua.

"Ele sunt doua personaje din viata mea, una este mama pe care o iubesc, ii multumesc ca mi-a dat viata, e familia mea. Andreea este fosta mea iubita si logodnica unde au existat sentimente. Eu nu am cum sa fiu arbitru intre ele doua. Mama a gresit ca nu trebuia sa sune si sa ia atitudine, a actionat sub impuls. Cu Andreea am discutat si i-am spus punctul meu de vedere. Eu nu pot fi arbitru intre ele doua", a incheiat Stefan Stan.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate