Ștefan și-a pus sufletul pe tavă! O place mult pe Larisa, dar gelozia nu-i dă pace!

Autor: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc miercuri, 24 ianuarie, la Kanal D.

Emoțiile ating cote maxime în ”Casa iubirii”. Larisa și Ștefan trec prin momente de cumpănă. Ce-i reproșează tânăra concurentului?

Citește și: Bogdan și-a încercat norocul cu Virginia, dar tot la Larisa s-a întors. Cum a reacționat concurenta: "Ești aici pentru emisiune!"

Gelozia a pus stăpânire pe Ștefan! Ce părere are Larisa despre gelozia lui

În ediția de miercuri, 24 ianuarie, s-a dat din nou startul întâlnirilor în camera roșie.

Fetele și băieții s-au cunoscut în prima săptămână a sezonului trei, iar acum a venit momentul să aflăm cine pe cine place.

Miercuri, masculii din Casa iubirii le-au invitat pe fete în Camera Roșie. Astfel, am putut afla spre ce concurentă s-a îndreptat fiecare băiat.

Larisa, a fost una dintre concurentele care a mers de mai multe ori în Camera Roșie. La momentul de față, putem spune că ea este cea mai curtată fată din sezonul 3 ,,Casa Iubirii".

Bogdan, Ștefan si Robert sunt băieții care au pus ochii pe ea. Astfel, tânăra a fost invitată de cei trei masculi în Camera Roșie.

În cazul Larisei, a treia oara a fost cu noroc. După două camere roșii, cu Bogdan și cu Robert, Ștefan, băiatul pe care îl place, și-a făcut apariția în peisaj. Discuțiile dintre cei doi nu au fost chiar de bun augur, căci Ștefan a apărut în fața Larisei mai mult dezamăgit decât fericit.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Larisa îl vede gelos din cale afară și ar vrea ca Ștefan să-i demonstreze contrariul. Ștefan a mărturisit că o vrea pe Larisa, dar are unele temeri.

Citește și: Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Daniela îl va invita pe Ștefan în Camera Roșie. Nu ratați o nouă ediție incendiară joi, 25 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Concurenta rămâne surprinsă în momentul în care descoperă o nouă latură a lui Ștefan. Ce au discutat Larisa și Ștefan în camera roșie, puteți afla chiar din materialul de mai jos.

Nu uitați, emisiunea ,,Casa Iubirii", o călătorie importanta pentru găsirea sufletului pereche, poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri- orele 10:00 și 16:30, iar sâmbăta și duminică- orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!