Ștefan Ciuculescu


In articol:

Ștefan Ciuculescu este cel mai nou concurent de la Survivor România 2021, el s-a alăturat echipei Faimoșilor. Este fost sportiv de performanță, iar în această competiție și-a propus să trăiască adrenalina la cote maxime și să lupte cu toate forțele pentu a ajunge până în finală. Ștefan își dorește să-și depășească limitele și să dea randament pe trasee pentru a aduce puncte echipei sale.

UPDATE: Ștefan Ciuculescu, concurentul din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021, a părăsit competiția în consiliul de eliminare de duminică, 20 iunie 2021. Acesta a fost nominalizat spre eliminare de Zannidache, având în vedere că Faimosul a fost ales favoritul publicului. Ștefan a primit cele mai puține voturi din partea publicului, motiv pentru care a părăsit competiția.

CV Ștefan Ciuculescu. Cu ce se ocupa înainte de Survivor România 2021

Ștefan Ciuculescu este fost sportiv de performanță, acesta a luat contact cu sportul la o vârstă foarte fragedă. De la 7 ani a început să joace fotbal, a fost portar la echipa de juniori a clubului Steaua, iar ulterior a ajuns să facă parte din echipa Rapid București.

Fotbalul nu este singura pasiune care îl definește pe Ștefan, pe lista sa se regăsesc kartingul, schiul și pescuitul.

Date Biografice Ștefan Ciuculescu 

Vârstă: 27 de ani

Echipă: Faimoșii

Înălțime: 1,84 metri

Greutate: 72 kilograme

Ștefan Ciuculescu provine dintr-o familie de sportivi, este pasionat de karting, schi și îi place să meargă la pescuit. Adoră provocările, acesta fiind principalul motiv pentru care și-a dorit să ajungă să concureze pe traseele de la Survivor România 2021.

”Numele meu este Ciuculescu Ștefan, fost jucător de fotbal. Am venit la Survivor pentru a-mi depăși limitele pe care eu le cunosc pentru moment și să vedem cât de bun sunt în a mă limita cu hrana și cu vremea care îți pune destule probleme.”, a spus Ștefan la intrarea în competiția Survivor România 2021.

Ștefan este unul dintre cei mai noi concurenți de la Survivor România, dar și unul dintre cei mai vocali, încă de când a intrat în competiție conflictele s-au ținut lanț între concurenți. Faimosul a reușit să câștige simpatia publicului și să iasă favoritul săptămânii.

Stefan la Survivor Romania
Stefan, concurent Survivor Romania

Galerie FOTO. Ce imagini postează Ștefan Ciuculescu pe Instagram

Ștefan Ciculescu, noul concurent care s-a alăturat echipei Faimoșilor nu este prea activ în mediul online. Fostul sportiv de performanță este urmărit pe pagina de Instagram de 7.273 de persoane. Imaginile lipsesc cu desăvârșire de pe pagina sa de socializare, semn că nu le împărtășește internauților ceea ce face zi de zi.

Fotografii cu Ștefan Ciuculescu

Cookies