Stefan Banica isi va pastra averea dupa DIVORTUL de Andreea Marin! Vezi DECLARATIA tatalui Andreei Marin

Stefan Banica isi va pastra averea dupa DIVORTUL de Andreea Marin! Vezi DECLARATIA tatalui Andreei Marin

WOWbiz.ro a aruncat bomba in aer, chiar dupa anuntul neasteptat postat pe Facebook de catre Andreea Marin si Stefan Banica, in urma caruia au anuntat separarea lor.

Tatal Andreei Marin nu a vrut sa faca foarte multe comentarii pe baza divortului dintre "Zana Surprizelor" si Stefan Banica. El declarand doar: "Amandoi sunt maturi si stiu ce au de facut. Nu ma bag", a declarat tatal vedetei pentru wowbiz.ro.Potrivit wowbiz.ro, cu cateva luni inainte sa se insoare cu Andreea Marin, Stefan Banica Jr. si-a trecut toata averea pe numele mamei sale, Sanda Liteanu, temandu-se de un eventual partaj ce putea sa apara in urma unui divort. La acea vreme, banii si proprietatile lui Stefan erau estimate la un milion de euro!

 

In ianuarie 2006 Banica Jr. detinea: un apartament un apartament in zona Unirii, ramas dupa partajul divortului de Mihaela Radulescu, un altul in zona Circului, o vila la Foisorul de Foc si un apartament de doua camere in Dorobanti. Presa vremii a relatat ca Stefan si-a trecut toate aceste proprietati si o parte din bani, in  total un milion de euro, pe numele mamei sale, Sanda Liteanu, incercand sa evite complicatiile unui partaj, in cazul unui divort. Tot in 2006, Stefan si Andreea si-au cumparat o vila in cartierul Tei, pe care au dat 500.000 de euro, unde au stat in toti acesti ani.

 

Citeste mai multe pe wowbiz.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate