START VOT la Survivor Romania 2021! Iata cum va puteti sustine concurentul favorit din echipa Razboinicilor?

,
Start vot pentru echipa Razboinicilor!
Start vot pentru echipa Razboinicilor!

Daniel Pavel a anunțat ca liniile de vot s-au deschis pentru echipa Razboinicilor. Ce trebuie să faceti pentru a va sustine concurentul favorit?


In articol:

In aceasta seara, primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania s-a desfasurat lupta apriga pe teren, Faimoșii si Războinicii s-au straduit cu determinare si cu multa motivatie pana la capat, intr-un meci cu un scor strans, al carui final s-a decis la stafeta mixta.

Traseul a fost unul dificil, bazat pe multa forta fizica, iar concurenții ambelor echipe au depus mari eforturi pentru a castiga puncte pretioase pentru echipele lor.

Liniile de vot se deschid la Survivor Romania, pentru echipa Razboinicilor, care se afla in situatia dificila de a face nominalizari. Astfel, Razboinicii pot fi votati de catre telespectatori insa doar in timpul consiliului de nominalizare, pana cand Daniel Pavel va anunta STOP VOT.

Cum va puteti vota concurentul favorit din echipa Războinicilor? 

Razboinicii au pierdut primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania si astfel liniile de vot se vor deschide pentru ei în aceasta seara in consiliu, după cum a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor Romania. Fiecare concurent va putea fi votat de public prin SMS la 1230. Pentru ca votul sa fie valid, acesta trebuie exprimat doar în timpul consiliului de nominalizare, imediat după ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, va da START VOT.

Pentru a va putea sustine concurentul favorit din echipa Războinicilor trebuie sa trimiteti SMS la 1230 cu numele acestuia, exact așa cum apare el scris pe ecran. În cazul în care numele concurentului nu este scris corect sau conține diacritice, votul nu va fi luat în considerare.

survivor romania 2021
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

Ulterior liniile de vot vor rămâne deschise până în momentul în care Daniel Pavel va anunta STOP VOT.

Orice vot exprimat după acest moment nu va mai fi luat în considerare. 

"Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran. Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful se aplică automat. Aș vrea să reamintesc publicului că nu puteți vota până nu deschidem liniile de vot."

, a mentionat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania. 

Voturile telespectatorilor au o importanta majora pentru concurentii de la Survivor Romania. Asta pentru ca după nominalizările ce vor fi facute de concurenti în consiliu, eliminarea se va face ulterior tinandu-se cont de preferințele publicului. Astfel, dintre concurenții ce se vor afla in pericol de eliminare la finalul acestei saptamani, va parasi competitia cel care va avea cele mai puține voturi prmite din partea publicului.

Citeste si: Miza fabuloasa in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Iata ce va primi echipa castigatoare!

Citeste si: Final dramatic in jocul de imunitate la Survivor Romania! Scorul final s-a decis la stafeta mixta! Ce echipa va face nominalizari in consiliu?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sindy indragostita de unul dintre Razboinicii de la Survivor Romania? "Eu am venit aici pentru..." Iata ce marturisiri uluitoare a facut concurenta!

Dan Barna, în lacrimi la tv (VIDEO)

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Jador, criticat aspru de Faimosi! "Este ca un vampir energetic, ne seaca de energie aproape de fiecare data cu toate glumele lui proaste" Cine il vrea eliminat din...

Miza fabuloasa in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Iata ce va primi echipa castigatoare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies