Start Vot la Survivor România 2021! Iată ce trebuie să faci pentru a-ți susține concurentul preferat din echipa Faimoșilor

,
S-a dat Start Vot pentru echipa Faimoșilor
S-a dat Start Vot pentru echipa Faimoșilor [Sursa foto: Captură KANAL D]

Liniile de vot s-au deschis din nou la Survivor România 2021, iar acum îți poți susține concurentul favorit din echipa Faimoșilor. Trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum apare pe ecran, însă doar în timpul consiliului de nominalizare.


In articol:

Echipa Faimoșilor a pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, astfel că pentru ei se deschid liniile de vot în cadrul consiliului de nominalizare de la Survivor România 2021. Dacă ai un preferat în echipa Faimoșilor și îți dorești să ajungă cât mai departe în competiție, acum este momentul să îl votezi.

Iată ce trebuie să faci pentru ca votul să fie luat în considerare.

Cum poți vota la Survivor România 2021? Iată ce să faci pentru a-ți susține concurentul favorit din echipa Faimoșilor

Votul publicului este foarte important la Survivor România 2021, în special pentru concurenții aflați în pericol de eliminare. În această seară, echipa Faimoșilor va face din nou nominalizări, astfel că dacă ai un concurent favorit și îți dorești să îl susții, acum este momentul să faci acest lucru. Pentru a-l vota trebuie să trimiți SMS la 1230 cu numele acestuia, însă fără diacritice, ci așa cum apare el scris pe ecran. În cazul în care numele este scris greșit, votul este nul. Foarte important, votul trebuie trimis doar în timpul consiliului de nominalizare, după ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, va da START VOT. Liniile de vot vor rămâne deschise până când se va spune STOP VOT.

„Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran. Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful se aplică automat. Aș vrea să reamintesc publicului că nu puteți vota până nu deschidem liniile de vot.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021. 

Citeste si: Jador și Starlin, la un pas de bătaie la Survivor România 2021. Maria a dezvăluit ce se întâmplă în timpul competiției: „De două luni de zile, Jador...”

În această seară, Jador nu va putea fi votat de public, având în vedere că Faimosul s-a accidentat grav în primul joc de imunitate al săptămânii și nu este prezent în cadrul consiliului de nominalizare.

Mai mult, Jador nu va putea fi nominalizat de colegi și nu va face la rândul său nominalizări.

Ca de fiecare dată, Daniel Pavel a ținut să le reamintească celor de acasă că votul lor poate face diferența, astfel că în cadrul consiliului de eliminare va pleca acasă concurentul nominalizat care se va afla pe ultima poziție în preferințele publicului.

Citeste si: Primele imagini cu Majda de la aeroport! Care este acum relatia ei cu Jador dupa ce a fost nominalizata de doua ori si apoi eliminata din cauza lui

 

Citește-ne pe
Citește și:

Durere de nedescris pentru Majda! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 este în doliu: „A plecat dintre noi si a lasat un mare gol...”

Emoții mari pentru fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog: riscă să ajungă în ghearele procurorilor DNA

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Cum arăta Andreea Antonescu pe vremea când cânta în trupa Andre și nu avea nicio operație estetică. FOTO

Conflict de proportii la Survivor Romania 2021 intre Roxana Nemes si Sebastian Chitosca! Ce si-au aruncat in fata cei doi Faimosi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies