Start filmări “Insula de 1 milion”! Concurenţii au sărit din bărci cu tot cu bagaje, în apele Oceanului Atlantic

Author: Oana Picerea
Actualizat: 13 mar 2024, 16:48

Au început filmările la “Insula de 1 milion”, de la Kanal D Romania

Sursa: Kanal D

Au început filmările la “Insula de 1 milion”, mai este foarte puţin până când publicul îi va descoperi, din faţa micului ecran, pe cei 50 de concurenţi care vor face parte din cel mai amplu experiment social televizat, prezentat de Cosmin Cernat, la Kanal D! Super show-ul va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D, şi va putea fi urmărit sambăta şi duminica, de la 21:00, şi lunea, de la 20:00.

Cei 50 de temerari au pus piciorul pe Insula de 1 milion, iar debarcarea lor a fost un adevărat spectacol. Entuziaşti, în aplauze şi strigate, au sărit, cu tot cu bagaje,  din bărcile cu care erau transportaţi, în apele Oceanului Atlantic. Femei, barbaţi, tineri, vârstanici, aceştia au înotat sau au mers, după posibilităţi, prin apă, spre ţărmul strălucitor. Pe “Insula de 1 milion” îi aşteaptă uriaşe provocări în lupta pentru cea mai mare miza pusa la bătaie de o televiziune din România – 1 milion de lei.

Au început filmările la “Insula de 1 milion”

Concurenţii au ajuns în mijlocul unui paradis, dominat de palmieri şi ape de un albastru incredibil. Cu toate acestea, natura poate deveni extrem de neprietenoasă pe insulă; umiditatea excesivă, furtunile tropicale iscate din senin, căldura insuportabilă uneori, toate acestea le vor da batai de cap celor 50 de concurenţi. Înca din prima zi, acestia au experimentat şi soarele arzător, şi ploaia, iar pelerinele au devenit un accesoriu preţios pe insulă.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Concurenţii au avut ocazia să stea şi în arenă, un loc foarte important în toposul şi economia show-ului, pe care telespectatorii îl vor descoperi începând de sâmbătă seara, de la ora 21:00, la Kanal D, când are

loc premiera reality-ului “Insula de 1 milion”.

Descoperiţi începând de sambătă, de la 21:00, la Kanal D, o aventură extraordinară, “Insula de 1 milion”, pe parcursul careia 50 de oameni trebuie sa reinventeze de la zero regulile sociale, pe o insulă pustie, departe de orice urmă de civilizaţie.