Starea lui Florin Cioaba, in continuare GRAVA! "In acest moment vorbim de sansele de a ramane in viata, nu de recuperare"

,
Starea lui Florin Cioaba, in continuare GRAVA! In acest moment vorbim de sansele de a ramane in viata, nu de recuperare

Starea lui Florin Cioaba este usor ameliorata dupa reconfigurarea tratamentului, acesta continuand pana la reechilibrarea necesara pentru a putea fi adus in tara, au declarat vineri surse apropiate familiei.

Chirurgul Serban Bradisteanu a luat legatura, vineri, cu medicii spitalului din Antalya unde se afla internat autointitulatul rege al romilor, care i-au transmis rezultatele ultimelor investigatii si evolutia starii acestuia.

 

"Starea lui este usor ameliorata. Tensiunea i-a crescut, continua cu tratamentul prescris de doctorul Bradisteanu pana la reechilibrare, astfel incat sa poata fi adus in Romania", au spus aceleasi surse.

 

Reprezentantii Ministerului Sanatatii au informat, joi ca au fost de la inceput in legatura atat cu familia lui Florin Cioaba, cat si cu Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei in Turcia, care a facilitat legatura cu spitalul

din Antalya prin translatorul pus la dispozitia familiei.

 

De asemenea, reprezentantii Ministerului Sanatatii au obtinut informatii despre starea lui Florin Cioaba de la medicii din spitalul din Antalya si, ulterior, au tinut legatura permanent cu doctorul Serban Bradisteanu, care se afla la unitatea medicala unde este internat acesta, pentru a vedea care este situatia medicala si pentru a sprijini, din punct de vedere medical, familia, in caz de nevoie.

 

"La momentul actual, decizia medicala este ca, pana la stabilizarea starii de sanatate a pacientului, acesta sa ramana internat in spitalul din Antalya, urmand ca situatia sa fie reevaluata zilnic", a precizat MS.

 

In cazul in care va fi nevoie de transferul lui Florin Cioaba in Romania, Ministerul Sanatatii, in colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne, urmeaza sa puna la dispozitie un avion SMURD.

 

Costul transportului, respectiv al combustibilului si al taxei de aterizare, va fi suportat de catre familia lui Florin Cioaba, au mai spus reprezentantii Ministerului Sanatatii.

 

Medicul serban Bradisteanu a declarat, joi, ca Florin Cioaba nu are o leziune cerebrala ireversibila, dar starea lui este grava, circulatia spre creier a fost afectata din cauza infarctului, capacitatea de contractie a inimii este redusa si sunt afectati rinichii, avand nevoie de suport renal.

 

Citește și


serban Bradisteanu a spus, pe Aeroportul "Henri Coanda", la revenirea in tara dupa ce a fost in Antalya pentru a-l evalua pe autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, ca in prezent se vorbeste despre sansele acestuia de a ramane in viata, starea lui fiind grava.

 

"Starea lui Cioaba este foarte grava, in acest moment vorbim de sansele de a ramane in viata, nu de recuperare", a precizat medicul.

Sursa: Mediafax.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Belarus furnizează arme Rusiei

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies