Spectacol la Craiova! Drifturi asurzitoare si masini distruse VIDEO

Drifturi asurzitoare si masini distruse la propriu. Un spectacol plin de adrenalina care i-a tinut cu sufletul la gura pe craiovenii dornici de senzatii tari.

Spectacolul oferit de cei cinci cascadori germani a fost plin de adrenalina. Drifturile si mersul cu masina pe doua roti au atras sute de curiosi.

 

Si pentru ca spectacolul sa fie total, publicul a avut voie sa testeze masinile. Cateva tinere mai curajoase s-au incumetat si au mers cu masina pe doua roti.

 

Tensiunea a crescut in momentul in care in timpul mersului pe doua roti din masina s-au ridicat pe capota doi cascadori. Apoi a urmat o proba de foc la propriu.

 

Unul dintre cascadori a trecut prin flacari, spre incantarea copiilor prezenti. Insa cel mai mare succes l-au avut masinile gigant care au fost atractia serii.

 

Sub presiunea rotilor gigant masinile mici nu au avut nicio sansa sa mai ramana intregi. Au fost strivite ca niste cutii de conserve.

 

La final toti copiii prezenti la spectacol s-au fotografiat cu masinile cascadorilor, ca doar nu in fiecare zi au parte de un asemenea eveniment.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate