Specialistii au descoperit ce ne ATRAGE cu adevarat la persoana iubita

Veti ramane surprinsi de ceea ce au descoperit oamenii de stiinta! Nu este vorba nici de aspectul fizic si nici de personalitate.

Cercetatorii au tras concluzia in urma studiilor efectuate ca oamenii sunt atrasi de voce si de accent cand vine vorba de persoanele de sex opus. In general, avem tendinta de a prefera drept partener sau partenera o persoana a carei voce suna aproximativ la fel cu a noastra in ceea ce priveste intonatia si accentul.

Barbatii prefera femeile cu vocea normala, cu un timbru cald, in timp ce femeile prefera barbatii cu o intonatie grava pentru ca le da impresia ca sunt siguri pe ei.

"Vocea este o componenta a personalitatii noastre", a declarat dr. Molly Babel de la o universitate din Canada, adaugand ca oamenii nu prea acorda o importanta deosebita acestui aspect. Intr-un sondaj, barbatii au clasificat vocea lui Marlyn Monroe drept cea mai sexy si mai provocatoare voce feminina. O voce pitigaiata lasa impresia unei persoane reci si distante, incapabile de atasament emotional.

Lingvistul a tinut in incheiere sa precizeze ca asta nu inseamna ca este imposibil sa fim atrasi de o persoana care vorbeste o alta limba sau cu un accent diferit de al nostru. "Si o voce exotica cu un timbru vocal si tonalitate pe care nu ai mai auzit-o, te poate atrage in aceeasi masura", a spus specialistul.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate