Sotia artistului John Legend a postat pe Instagram o fotografie care a facut inconjurul lumii!

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:12

Daca unii au fost oripilati de aceasta imagine, altii au laudat-o pentru initiativa ei de a se arata asa cum este, cu tot cu imperfectiuni!

In urma acestei postari, pe retelele de socializare, multe femei au uploadat si ele fotografii fara retusuri si s-au declarat mandre de...vergeturile lor. E lucru cert ca, din pacate, cu aceasta problema inestetica se mai confrunta si alte dive. Halle Berry, in ciuda siluetei perfecte, are soldurile brazdate de aceste linii inestetice!

Nici Lady Gaga nu este perfectiunea intruchipata! La doar 29 de ani, decolteul ei lasa de dorit! Sanii sunt lasati si plini de vergeturi! Cat despre Shakira, faimoasele ei solduri din care misca frenetic sunt si ele afectate de vergeturi si celulita.

Nici Cindy Crawford, unul dintre cele mai apreciate supermodele ale tuturor timpurilor, nu mai are trupul de alta data! La 49 de ani si dupa doua nasteri, are celulita si vergeturi, iar pielea i s-a lasat pe alocuri.##VIDEO137595##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!