Sorin și Nicoleta și-au spus primul ”Te iubesc” din Casa Iubirii. Cei doi au făcut declarații fără precedent în camera roșie. Încă un cuplu și-a declară sentimentele în această ediție

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:18
Sorin și Nicoleta și-au spus primul ”Te iubesc” din Casa Iubirii. Foto(5)

Sorin și Nicoleta și-au spus primul ”Te iubesc” din Casa Iubirii. Cei doi au făcut declarații fără precedent în camera roșie. 

Sursa: Captură KANAL D

Sorin și Nicoleta s-au lăsat purtați de sentimente. Cei doi și-au declarat primul ”Te iubesc” din Casa Iubirii.

Sorin și Nicoleta formează un cuplu de ceva timp, iar primul ”Te iubesc” din Casa Iubirii și-a făcut apariția în ediția de astăzi.

Cei doi au sentimente puternice unul pentru celălalt și astfel s-au lăsat conduși de ceea ce simt. Sorin i-a făcut Nicoletei o declarație fără precedent.

Sorin: Te consider ca și ochii mei din cap

Relația lui Sorin cu Nicoleta a trecut la un alt nivel. Cei doi concurenți s-au deschis și și-au mărturisit sentimentele pe care le au unul pentru celălalt.

Sorin: Ți-am spus că te iubesc, fără să-ți spun că te iubesc.

Nicoleta: Și eu!

Sorin: Și tu ce?

Nicoleta: Și eu te iubesc!

Sorin și Nicoleta sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar tânărul i-a dezvăluit că: ”Te consider ca și ochii mei din cap”.

Andreea Mantea este în culmea fericirii, primul ”Te iubesc” a fost rostit în Casa Iubirii, moment de mare bucurie pentru toți concurenții. 

Nicoleta: E ciudat, nu mă așteptam să ajung să o spun aici. Eu voiam să-i zic de câteva zile.

Trăirile Nicoletei sunt puse la grea încercare, Sorin i-a mărturisit că ea este îngerul lui păzitor, emoțiile ating cote maxime, iar sentimentele sunt mai profunde ca niciodată.

Citeste si: Andreea Mantea și-a ieșit din minți când a văzut cu ce a venit stilistul la ea în cabină: "Este absolut îngrozitor!"

George și Maria au mărturisit că sunt îndrăgostiți 

Încă un cuplu își declară dragostea în Casa Iubirii, Maria și George au mărturisit că au sentimente unul pentru celălalt.

Andreea Mantea: Sunteți îndrăgostiți?

George: Da! Hai, Maria, spune, ai curaj, vorbește, să nu zică lumea că sunt eu nebun și vorbesc în numele tău, te rog.

Maria: Da, suntem!

Mai avem o săptămână până la Marea Finală “Casa iubirii”; Andreea Mantea a anunțat cine sunt fata și băiatul care au drum liber și bilet către Finală

George: Da, doamna Andreea! Cred că se observă. 

Maria și-a găsit sufletul pereche, aceasta a mărturisit că are fluturi în stomac atunci când îl vede pe George. Dragostea plutește în aer în Casa Iubirii, concurenții se îndrăgostesc pe zi ce trece mai tare, iar sentimentele lor sunt tot mai vizibile.

Citeste si: Andreea Mantea și-a ieșit din minți când a văzut cu ce a venit stilistul la ea în cabină: "Este absolut îngrozitor!"

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies