Sorin Ovidiu Vintu s-a mutat la inchisoare. Vezi ce bagaje si-a luat pentru urmatorul an VIDEO

,

Daca data trecuta si-a adus televizor si covor la inchisoare, acum Sorin Ovidiu Vintu a sosit la arestul Politiei Capitalei cu zeci de kilograme de bagaje, cat sa-i ajunga un an intreg.

Inainte de sosirea omului de afaceri la arestul Politiei Capitalei, garzile de corp ale lui Sorin Ovidiu Vintu pregateau deja terenul.

 

Apa, doua baxuri, fix limita legala prevazuta intr-un ordin al ministrului justitiei. Dar si haine! Doua geamantane. Toate acestea au fost doar inceputul acomodarii lui Vintu la penitenciar.

 

Dupa ce a fost bagat in arest, omenii lui au mai adus o serie de bagaje.

Cocosati de greutatea lor, garzile de corp i-au carat lui Vintu carti, CD-uri si alte obiecte de care omul de afaceri are neaparat nevoie in spatele gratiilor.

 

Nelipsit, evident: caruciorul care-l ajuta sa se deplaseze. Potrivit legii Sorin Ovidiu Vintu putea introduce in arest 10 kilograme de mancare, 6 kilograme de fructe, si foarte multe haine.

 

In aceasta ultima privinta nu este stabilit exact cate. Cert este ca atata timp cat sta in celula, condamnatul poate face schimbari.

 

Ultima data cand a fost arestat doua luni, Vintu si-a adus cu el un televizor dar si un covor. De toate aceste beneficii s-a bucurat si fiul senatoarei Sorin Placinta, care i-a urmat in inchisoare.

 

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat ieri de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la un an de inchisoare pentru santaj.

El a executat deja din pedeaspa doua luni in arest preventiv.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum își vor recupera românii banii plătiți în plus la facturile greșite din noiembrie și decembrie. Ministrul Energiei face lămuriri

Cine sunt cei mai bine plătiţi muzicieni în 2021? O singură femeie în top 10

VINE RĂZBOIUL! Mișcări masive de trupe ruse spre granița cu Ucraina. Trenurile sunt pline cu soldați și tancuri

Amenzi usturătoare pentru românii care lucrează în străinătate. La ce trebuie să fie atenți

O nouă materie intră în programa școlară. Ce vor învăța elevii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies