Sorin a întors concurenții împotriva lui. Ionuț lansează un atac dur:”Băiatul ăsta e un fals”. Ce au aceștia de împărțit

,

Sorin a întors toată casa împotriva lui. Nicolas și Ionuț au fost cei care au lansat atacul la adresa lui, iar restul concurenților au sărit. Ce are Sorin de împărțit cu restul colegilor?


In articol:

Tensiunile ating cote maxime în Casa Iubirii, Sorin și Nicolas nu se înțeleg nici în ruptul capului. Andreea Mantea a vrut să vadă dacă cei doi au gânduri mai bune, însă un adevărat scandal a pornit, căci concurenții s-au întors împotriva lui Sorin, despre care spun că este cu două fețe și, totodată, cumpără voturile celor de acasă.

Concurenții l-au luat în vizor pe Sorin. Ionuț lansează acuzații grave la adresa lui

Sorin a fost luat în vizor de către concurenți, după ce a fost acuzat de Nicolas că este cu două fețe, una spune în față, alta pe la spate. 

”E clar că nu suntem două persoane care ne asemănăm, nu suntem pe aceeași lungime de undă, dar eu cred că nu o să ajungem nicăieri cu chestia asta, atâta timp cât suntem aici trebuie să învățăm să conviețuim unul cu celălalt și să ne acceptăm”, a spus Sorin.

Citeste si: Ionuț, atac dur la adresa lui Sorin! „Băiatul ăsta e un fals” Aflați ce detalii neașteptate vor ieși la iveală despre Sorin, joi, 14 iulie 2022, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

”Eu am spus tot timpul că nu am nicio problemă cu oamenii, în general, am o problemă cu ideile adoptate de oameni, adică dacă el își schimbă ideile și atitudinea, devine un om așa cum spune că e, dar nu e, nu aș avea o problemă să conviețuim aici.

Cum zice că e? Asumat, drept, corect, tot arsenalul de cuvinte pozitiv”, a spus Nicolas, la rândul lui.

Ionuț a intervenit și el în discuție și a făcut câteva precizări demne de a stârni reacții din partea concurenților.

”Doamna Andreea, să fim realiști, aici se vorbește doar din poezii, adică toți concurenții de aici vorbesc despre iubire și toate chestiile astea, iubirea vine pe parcurs, este foarte greu să te îndrăgostești cu adevărat de o persoană”, a spus Ionuț, care este de părere că Sorin nu are cum să o iubească pe Nicoleta într-un timp atât de scurt. 

Acesta a mai precizat că Nicoleta a fost o fată corectă și a mărturisit că nu este vorba despre iubire, deși Sorin ar spune contra. 

Citeste si: Andreea Mantea a primit o vizită neanunțată pe platourile de filmare de la Casa Iubirii. Cine a întâmpinat-o pe vedetă

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Încă un cuplu s-a destrămat în Casa Iubirii. Bianca și Adrian și-au spus adio! Concurenta a dezvăluit că nu are sentimente pentru el și nu vrea o relație doar de gura lumii

Cât ghinion să ai? Se afla în avion, la 1000 de metri altitudine și a fost lovit de un glonț tras de la sol

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Andreea Mantea a primit o vizită neanunțată pe platourile de filmare de la Casa Iubirii. Cine a întâmpinat-o pe vedetă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies