Sorana, fosta componenta a trupei Asia are probleme de sanatate! Aceasta a vorbit, in exclusivite despre accidentul suferit la picior in vara acestui an! Iata cu ce sechele a ramas vedeta

Cantareata a primit din partea medicilor interdictie la tocuri.

Aflata in platoul "Teo show", Sorana a marturisit ca a trecut prin clipe teribile, in timpul filmarilor efectuate pentru un alt post de televiziune, cand s-a accidentat foarte grav la picior si a suferit un traumatism puternic. Aceasta a recunoscut ca s-a lovit la piciorul drept in timp ce alerga dupa un strut si a ramas cu sechele destul de grave. Dupa accident a mers in carje zece zile si a avut dureri acute la tendonul lui Ahile, care a fost afectat.

"De vreun an nu am mai cantat! Imi e tare dor sa cant! Simt ca este un gol acolo! Sunt implicata intr-un proiect de suflet si mai am si restaurantul, pe care eu il ador, iubesc ideea de carciumareasa, nu stiu daca pentru ca asa am trait in carciuma lui tata, dar pur si simplu imi place! Mai un pic si deschid si celalalta parte a restaurantului, care e foarte elegant!", a spus Sorana.

Iata care este proiectul de suflet pe care il pregateste de lansare si ce alte marturisiri a mai facut vedeta:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate