Sora lui Cioaca despre condamnarea lui: "Asta il va inrai si il va face sa lupte pana cand adevarul va iesi la iveala"

Sora lui Cioaca despre condamnarea lui: Asta il va inrai si il va face sa lupte pana cand adevarul va iesi la iveala

Sora lui Cristian Cioaca sustine ca acesta nu s-a resemnat dupa aflarea sentintei si ca va lupta pentru a scoate la iveala adevarul in acest caz.

"Am vorbit foarte putin cu el astazi la telefon. Asteptam sa sune, ma suna in fiecare zi. Se astepta la aceasta decizie. La cum a decurs procesul, o astfel de hotarare era de asteptat. Asta il va inrai si il va face sa lupte pana cand adevarul va iesi la iveala", a povestit Ana Maria Ene, sora lui Cioaca, la WOWbiz.

 

"Nu l-am banuit niciodata pe fratele meu pentru aceasta fapta. Pe data de 30 august a venit cu copilul, Elodia plecase la birou. Cand s-a intors pe 1 septembrie acasa mi-a spus ca Elodia nu s-a intors. A sunat cunostintele si nu a gasit-o", isi aminteste sora lui Cioaca.

 

Ana Maria Ene sustine ca nu era foarte apropiata de Elodia deoarece intre ele era o diferenta mare de varsta. "Noi nu aveam o relatie foarte apropiata. Cand ei s-au casatorit eu stateam in Bucuresti, ei in Brasov. A fost o relatie normala intre cumnate, era o diferenta foarte mare de varsta intre noi, eu eram un copil", a mai povestit Ana Maria.

 

"Mama mea a cerut sa fie audiata in instanta dar domnul judecator nu a acceptat. Mama mea voia sa spuna ca atunci cand ei au fost plecati in concediu, au lasa copilul la ea. Copilul s-a imbolnavit si a trebuit sa il duca la doctor. Aveam nevoie de acordul Elodiei. Mama a sunat-o pe ea si nu a raspuns, apoi a sunat-o pe cuscra. Dupa cateva ore a revenit mama Elodiei si i-a spus ca a sunat-o de 50 de ori si nu a raspuns", a mai povestit sora lui Cioaca la WOWbiz.

 

Vezi aici ce alte declaratii a mai facut sora lui Cioaca!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate