Sora Andreei Tonciu se pregătește pentru o nou operație estetică. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, este dependentă de astfel de intervenții

,
Lorena Tonciu, dependeta de operatii estetice
Lorena Tonciu, o noua operație estetica[Sursa foto: Instagram]

Lorena Tonciu are la doar 21 de ani mai multe operații la activ. Tânăra și-a schimbat complet fizionomia, iar acum se pregătește pentru o nouă intervenție.


In articol:

Andreea Tonciu este bine cunoscută în showbiz pentru prezența sa carismatică. Însă, puțini sunt cei care știu că bruneta are o soră la fel de frumoasă ca și ea. Lorena Tonciu seamănă izbitor cu sora ei, după ce a apelat la mai multe operații estetice pentru a-și schimba fizionomia.

Lorena Tonciu, dependentă de operațiile estetice

La doar 21 de ani, Lorena Tonciu are silicoane, și-a micșorat nasul, și-a mărit buzele și a apelat la multe alte trucuri pentru a deveni bomă sexy, asemenea surorii sale. Bruneta nu se oprește aici, Andreea Tonciu a dezvăluit că sora sa se pregătește pentru o nouă intervenție, de această dată la o clinică prinvată din Turcia, unde va pleca în curând alături de mama lor.

Lorena Tonciu, dependeta de operatii estetice
Lorena Tonciu este adepta operatiilor estetice[Sursa foto: Instagram]

”Lorena o să plece cu mama, zilele următoare la o clinică din Turcia. Lorena este mai frumoasă decât mine, nu știu pentru cine se aranjează așa, pentru că este singură, nu are iubit. O să își facă mai multe intervenții la nivelul feței. Tot mai găsește ea câte ceva de ajustat. Este foarte frumoasă, nici nu îi mai trebuie, dar ea ține să meargă acolo”, a declarat Andreea Tonciu.

Citeste si: Andreea Tonciu, pusă la zid de prietenii de pe instagram: „Este lipsă de respect față de...” De ce a fost criticată?

Andreea Tonciu nu este de acord cu intervențiile pe care sora sa vrea să le facă, însă tânăra nici nu vrea să audă. Aceasta este de părere că mai are de lucrat la aspectul fizic pentru a arăta așa cu își doreșe.

Lorena este extrem de inteligentă, este studentă la Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din București. Tânăra nu se laudă doar cu inteligența nativă, ci și cu un look bine pus la punct, însă pare că tot nu este mulțumită, pregătită fiind să mai îndure câteva modificări pentru a atinge perfecțiunea. 

Lorena Tonciu, dependeta de operatii estetice
Andreea Tonciu nu este de acord cu operatiile surorii ei[Sursa foto: Instagram]

Andreea Tonciu își susține sora, deși nu este de acord cu operațiile estetice exagerate la care apelează, însă bruneta este alături necondiționat de familia sa. Lorena Tonciu a devenit dependentă de operațiile estetice în ultimii ani și simte constant nevoia să mai îmbunătățească câte ceva la aspectul său fizic, deși arată ca un adevarat model.

Lorena Tonciu, dependeta de operatii estetice
Lorena Tonciu și-a schimbat fizionomia complet[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Tonciu, criticată dur după ce a postat o fotografie cu sora ei. Ce au observat prietenii virtuali?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au explicat groparii din Prahova dansul pe manele alături de scheletul unei femei moarte de 16 ani

Andreea Tonciu, pusă la zid de prietenii de pe instagram: „Este lipsă de respect față de...” De ce a fost criticată?

George Soros, profeție apocaliptică: din Ucraina pornește al treilea război mondial. Civilizația nu-i va supraviețui

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Andreea Tonciu, criticată dur după ce a postat o fotografie cu sora ei. Ce au observat prietenii virtuali?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies