Sondaje plătite. Merită sau nu să-ți consumi timpul pentru astfel de activități

,

Sondajele plătite vă pot furniza un venit în plus în fiecare lună. Ca să vă dați seama dacă merită sau nu să alocați din timpul dumneavoastră acestor activități, trebuie să știți dinainte câteva trucuri.


In articol:

Mulți oameni își doresc să obțină un venit în plus, pe lângă salariul lunar pe care îl câștigă la locul de muncă. Există mai multe variante pentru a reuși acest lucru, iar una dintre ele o reprezintă sondajele plătite, mai exact sondajele pe care le puteți completa online. 

Avantajele sondajelor plătite

Nu vă așteptați că veți câștiga o avere, dacă vă apucați să completați sondaje online. Cu toate acestea, banii obținuți nu sunt chiar de neglijat, mai ales dacă știți exact care sunt site-urile care se ocupă cu aceste activități. Sondajele plătite vă pot ajuta să strângeți o sumă de bani, care vă poate folosi la un moment dat, când veți dori să vă achiziționați ceva și nu va mai fi nevoie să cheltuiți bani sin salariu. 

Un alt avantaj este acela că puteți completa sondajele de oriunde, atât timp cât sunteți conectat la internet. Puteți face acest lucru de acasă, din metrou, când sunteți în drum spre muncă sau de la muncă spre casă sau chiar în pauza de masă pe care o aveți la birou. 

Odată înscriși pe site-urile care se ocupă cu acest tip de sondaje, veți primi mailuri în care vi se va comunica ce aveți de făcut.

Oricine poate completa aceste chestionare, pentru că nu sunt dificile. De obicei, pentru un singur sondaj, puteți primi puțin peste un euro, iar plata se va face atunci când veți aduna măcar 10 euro de primit. 

Datele personale pe care le veți trimite vor fi în siguranță, așa că nu aveți de ce să vă îngrijorați în legătură cu acest aspect. În plus, răspunsurile pe care le veți oferi vor fi anonime. 

Fiți atenți pe ce site-uri vă înscrieți

Ca să fiți siguri că veți primi banii care vi se cuvin în urma completării sondajelor, aveți grijă cu ce site-uri colaborați. Bineînțeles că există riscul să vă treziți că nu veți fi plătit, în cazul în care firma respectivă nu este una serioasă. 

Noi am găsit câteva exemple de site-uri de sondaje, care vă vor ajuta să câștigați bani online. Iată care sunt acestea:

1.

SwagBucks.com

Aceasta este una dintre cele mai cunoscute companii care se ocupă cu cercetarea marketing-ului și pe lângă completarea sondajelor, puteți fi plătit și dacă vizionați anumite videoclipuri sau dacă faceți cumpărături online. Swagbucks oferă puncte SB de fiecare dată când ați completat un chestionar sau când ați îndeplinit sarcinile care vi s-au cerut. 

Fiecare punct SB are o valoare în lei de aproximativ un cent, ceea ce înseamnă că pentru un dolar, trebuie să strângeți 100 de astfel de puncte. 

2. PrizeRebel

Acesta este un site destul de vechi, chiar din 2007, și colaborează cu mărci cunoscute. La fel ca și SwagBucks, are o politică de confidențialitate foarte bine pusă la punct. Informațiile sunt criptate, așa că datele dumneavoastră sunt în siguranță. 

Pentru fiecare sondaj completat, veți primi un număr de puncte, cu ajutorul cărora veți fi recompensat. Puteți primi bani, BitCoin sau chiar carduri cadou, valabile în anumite magazine. 

3. MySurvey

Aceasta este o companie extrem de cunoscută și apreciată, în rândul celor care completează sondaje plătite. Încă din 2001, MySurvey a pus la dispoziție sondaje online. Odată ce ați ajuns la 10 euro strânși, vă puteți retrage banii. 

Chestionarele puse la dispoziție sunt scurte, interactive și interesante, ceea ce înseamnă că nu vă veți plictisi. Fiecare sondaj este recompensat cu 10 puncte. Dezavantajul este că pe telefon sau pe tabletă, site-ul nu funcționează deloc bine. 

4. MOBROG

Compania vă recompensează cu o sumă cuprinsă între 2 și 15 lei pentru fiecare sondaj. Întrebările sunt din mai multe domenii, de la tursim, diferite produse sau chiar legate de publicitate. 

5. Talk

Pentru fiecare sondaj veți primi un număr de puncte, în funcție de durata și dificultatea chestionarului, iar după aceea puteți obține vouchere, tablete sau puteți chiar să faceți donații la asociații caritabile. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce pericole va aduce valul trei de pandemie? Cei mai vulnerabili vor fi copiii și tinerii

Scandal URIAȘ în Timiș: primarul Timișoarei (USR), contre dure cu președintele CJ (PNL)

Demisie de răsunet în Guvern! Premierul Florin Cîțu a încercat să acopere rușinea

Vaccinul anti-COVID-19 este INTERZIS pentru unele persoane. Ce reacții poate avea în cazul acestor grupe

Anunț de ultimă oră! Românii care vor intra în carantină de astăzi, 4 martie. Ordinul a venit din partea Prefectului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies