Solutie revolutionara pentru fluidizarea traficului. Primaria, dispusa sa plateasca soferii pentru a o pune in practica!

,

Primarul general al Capitalei a nascocit o solutie inedita pentru fluidizarea traficului din Bucuresti.

Potrivit declaratiilor facute intr-o conferinta de presa, Gabriela Firea a declarat ca Primaria ar fi dispusa sa suporte costul combustibilului masinilor care intra in sistemul car sharing. Astfel, institutia condusa de Firea, este gata sa ofere pana la 500 de lei tuturor soferilor care fac car sharing.

“Peste 80 % dintre masinile care circula prin Bucuresti sunt conduse de o singura persoana. Daca s-ar cupla, sa zicem, patru persoane si ar merge cu un singur autovehicul, atunci s-ar reduce traficul semnificativ traficul”,  a spus edilul.

Fenomenul “car sharing”, popular deja in tarile din vestul Europei, este un serviciu prin care soferii pot cauta, cu ajutorul unei aplicatii, o masina pe harta orasului, o iau, o conduc pana la destinatia dorita, o parcheaza, o lasa acolo pentru urmatorul client si platesc cu combustibilul consumat cu cardul.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Surpriza de proportii in primul consiliu la Survivor Romania 2021! Ce se va intampla cu Georgiana! Daniel Pavel a facut anuntul incredibil!

Premierul a numit patru noi secretari de stat: Unul la Justiție și trei la Finanțe

Cea mai toxică legumă din lume! Românii o folosesc extrem de mult. Atenție maximă

Razboinicii au decis! Pe cine au nominalizat spre eliminare! El este primul concurent nominalizat al saptamanii la Survivor Romania!

Daniel Pavel a facut anuntul in primul consiliu la Survivor Romania 2021! Iata cum se va proceda in fiecare consiliu de nominalizare si in cel de eliminare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies