Socul zilei in Romania! Luiza ESTE VIE? Ce anunt a facut FBI in urma cu putin timp

,

ADN-ul Luizei Melencu nu a fost identificat în rămășițele umane îngropate de Gheorghe Dincă, în liziera de Caracal, arată concluzia preliminară a specialiștilor de la FBI.


In articol:

Socul diminetii in Romania!

Potrivit unor surse din anchetă, analiza specializată efectuată peste ocean indică faptul că oasele nu îi aparțin tinerei de 19 ani, așa cum susținea Dincă.

Citeste si: Complicele lui Dinca a recunoscut tot: a violat-o pe Luiza Melencu! Detalii socante din ancheta: e incredibil la ce perversiuni a fost supusa tanara

 

Potrivit rezultatelor preliminare ale specialiștilor FBI, oasele din lizeră nu îi aparțin Luizei Melencu, așa cum Gheorghe Dincă a susținut de la bun început. La vremea respectivă, „criminalul din Caracal” le-a povestit anchetatorilor că a ucis-o pe Luiza, că i-a pus rămășițele într-un sac și că apoi le-a îngropat în pădure.

Gheorghe Dincă i-a condus pe anchetatori la rămășițe

Pe 5 august 2019, experții DIICOT și criminaliștii au mers în pădurea de la marginea orașului, acolo unde, la indicațiile lui Gheorghe Dincă, au recuperat un sac în care se aflau mai mult rămășițe umane. A susținut că era vorba despre Luiza Melencu, însă specialiștii de la București nu au putut confirma sau infirma acest lucru, din cauza nivelului ridicate de degradare al probelor.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ Gheorghe Dincă, SCOS din nou din arest!

Drept urmare, pentru stabilirea unui profil ADN, a fost nevoie de intervenția autorităților din State. Astfel, autoritățile române au apelat la FBI pentru analiza ADN-ului mitocondrial al oaselor, un tip de expertiză foarte amănunțită de care beneficiază doar Statele Unite ale Americii.

Chiar dacă de la bun început s-a precizat că nivelul avansat de deteriorare ar putea da bătăi de cap în privința stabilirii unui profil ADN, se pare că s-a putut trage o concluzie.

 

Citește și:

„Luiza va fi prima care va ajunge acasa.... Fetele sunt vii!" Anunt de ultima ora! Cine ne da vestea incredibila

PNL iese la ATAC, după votul acordat lui Florin Iordache: 'Servitorul de încredere al lui Liviu Dragnea... Nesimţirea dincolo de orice limită, afişată de PSD'

Lovitură de teatru în cazul Caracal! Iubitul Luizei Melencu, audiat din nou

Metroul Drumul Taberei - de ce nu a vrut Ceausescu sa-l construiasca? Dezvaluiri inimaginabile

Fișă medicală permis auto. Cum se obține și de unde trebuie s-o iei


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies