Socrul Andreei Bălan aruncă bomba! „Nu sunt sigur că George e copilul meu. Mama lui m-a înșelat''

Andreea Balan a confirmat despartirea de George Burcea, iar noi detalii despre viata acestuia de familie ies la iveala. Tatal lui George a facut dezvaluiri socante!

Nelu Burcea nu este sigur de faptul că actorul este, într-adevăr, fiul său. Bărbatul a povestit că, pe vremea în care mama lui era gravidă, l-a înşelat cu doi bărbaţi: un şofer de tir şi celălalt, naşul copilului mai mare. Nelu Burcea a aflat de aceste lucruri abia când George s-a născut.

“Nu sunt sigur că George este copilul meu. Pe când era gravidă cu el, mama lui m-a înșelat cu doi bărbați. Unul dintre ei a fost sofer pe tir, iar celalalt chiar nașul copilului meu cel mare. Da, ați înțeles bine. I-a prins nașa în casă. Desigur, Georgel nu are nicio vină. Nu știam de infidelitate în momentul în care s-a născut băiatul. Am aflat mai târziu, chiar de la nașa. Din cauza soției am stricat multe relații de prietenie și de familie”, a declarat Nelu Burcea pentru Impact.

Şi nu e singura dezvăluire neaşteptată! Nelu Burcea a mai declarat pentru aceeaşi sursă că mama copiilor săi a lucrat ca damă de companie în Turcia.

Citeste si: Andreea Balan a anuntat OFICIAL despartirea de George Burcea: ''Nu suntem...''

Citeste si: Lovitură totală pentru ANTENA 1. Decizia luată de autorități este clară! - capital.ro

Mai mult, actorul ar şti "foarte bine cu ce s-a ocupat mama lui atâţia ani. Știe și el, știu și frații lui, au discutat despre asta".

Bărbatul a evitat însă, subiectul legat de crima comisă în anul 1998, când şi-a ucis concubina cu 25 de lovituri de cuţit.

Cu toate acestea, a specificat că nu şi-a bătut niciodată copiii.

Citeste si: Anuntul soc facut de Livian: "Parasesc emisiunea"! Si-a luat ramas-bun de la sustinatori

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies