SOCANT! Un camion PLIN DE CALATORI s-a prabusit intr-o prapastie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:28

Camioneta era plina de oameni.

19 raniti spun ca au avut cei de la ambulanta, dar soferul acesteia a vorbit doar de zece. Toti erau din judetul Mehedinti si mergeau la cules de afine. Printre raniti este si o fetita de numai 13 ani. Starea ei este critica, asa ca a fost trimisa cu elicopterul la Timisoara.

Accidentul s-a produs din cauza soferului, arata primele date de la fata locului. La ora 4 si jumatate dimineata, el a pierdut controlul asupra directiei si a plonjat in prapastia adanca de 20 de metri.
Se aflau pe un drum forestier greu accesibil.

Numai un miracol a facut sa supravietuiasca toti cei care se aflau in vehicul. Majoritatea victimelor au fost duse la spitalul din Baia de Arama. De aici, o femeie de 33 de ani si o fetita au fost preluate de elicoptere pentru ca starea lor de sanatate este critica. Alte 5 persoane au ajuns la spitalul din Targu Jiu. Victimele au fost scoase din prapastie de angajatii ISU si salvamontisti.
Soferul, in varsta de 35 de ani, nu consumase alcool, spun politistii.

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!