SOCANT. Un barbat declarat MORT s-a TREZIT in momentul in care rudele l-au ridicat de la morga

Rudele unui barbat declarat mort au inlemnit cand au mers sa-i ridice cadavrul de la morga! Mortul a inceput sa miste!

Valdelucio Goncalves, un barbat in varsta de 54 de ani din Salvador, Brazilia, a fost declarat mort de medici dupa ce fusese internat cu stop cardio respirator, iar organele nu-i mai functionau. Vestea ca a murit, a cazut ca un trasnet peste familia barbatului care s-a pregatit de inmormantare.

Au cumparat sicriu si cele necersare, ba chiar au platit si anunt la ziar. Fratele sau si o nepoata au mers sa-i ridice cadavrul de la morga, insa au avut un soc cand au observat ca acesta a inceput sa miste in sacul in care fusese bagat. A urmat o scena greu de imaginat pentru rudele barbatului! Groaza si bucurie in acelasi timp caci mortul se intorsese printre cei vii.

"Angajatii de la morga mi-au aratat unde este cadavrul. Era bagat intr-un sac negru cu fermoar. Cand m-am apropiat am observat ca ceva misca inauntru si se auzea ca si cum cineva respira", a declarat fratele barbatului pentru Daily Mail. Acesta a recunoscut ca s-a speriat si ca a inceput sa tipe chemand in ajutor personalul de la morga. Asistentele i-au confirmat ca fratele lui era, de fapt, viu.

Dupa ce si-a revenit, Valdelucio Goncalves a povestit ca a fost readus la viata de un sfant. El sufera de cancer la stomac, iar boala a facut ca organele sa-i cedeze, in cazul lui, temporar. Barbatul a fost reinternat la Terapie Intensiva, insa rudele l-au trasnferat la un alt spital. Pentru ca nu poate vorbi, el a scris familiei o scrisoare in care povesteste ce i s-a intamplat cat timp a fost "mort".

"Am vazut moartea la picioarele mele, dar am revenit deoarece credinta mea a fost mai puternica", a scris pacientul. El a povestit apoi ca a vazut un sfant si pe mama sa care este decedata. Mama lui i-a spus sa creada in puterile sfantului pentru ca asa va fi salvat. Ca este adevarat sau este doar imaginatia unui om suferind, nu putem sti. Cert este ca barbatul a trecut printr-o experienta traumatizanta.

Valdelucio Goncalves

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate