SOCANT. Si-a taiat bratul cu fierestraul din greseala, dar medicii au REFUZAT sa-l trateze!

Caz tulburator in Marea Britanie! Unui pacient care se taiase din greseala pana la os, i s-a refuzat tratamentul dintr-un motiv uluitor.

Larry Smith, un barbat in varsta de 62 de ani din Marea Britanie, a fost la un pas de moarte dupa ce s-a taiat grav la un brat, pana la os, intr-un accident teribil. Barbatul incerca sa taie un copac in momentul in care aproape ca si-a retezat, din greseala bratul.

A mers de urgenta la spital, insa, medicii au refuzat sa-l interneze la chirurgie pentru a-i coase rana pe motiv ca nu era in baza lor de date. Personalul clinicii Lechlade Medical Centre, cea mai apropiata de zona unde locuieste barbatul, a refuzat sa-l opereze desi barbatul venise intr-o balta de sange si pierduse foarte mult sange pe drum.

Larry a povestit pentru Daily Mail ca a mers apoi la spitalul la care era inregistrat, dar si acolo a fost ingnorat pe motiv ca personalul este foarte ocupat. Pana la urma, barbatul s-a badajat singur si s-a doftoricit cu ajutorul si sub indrumarea unui farmacist.

"Stiam ca mi-am facut ceva grav la mana. Mi-am dat seama ca nu e chiar atat de serios, insa, aveam nevoie de ajutor in acele momente pentru a nu-mi pune viata in pericol", a declarat Larry Smith. Dupa ce s-a pansat singur pentru a-si opri sangerarea abundenta a mers la o alta clinica unde a primit in sfarsit ajutorul cuvenit. Medicii i-au pus 10 copci pentru a-i sutura rana.

Citeste si: Este mare sărbătoare sâmbătă! Ce trebuie să facă cei credincioși de Adormirea Maicii Domnului - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies